Battle Breakers – jocul creat de dezvoltatorii Infinity Blade

Battle Breakers este un joc dezvoltat de catre aceeasi companie care a lansat pe piata celebra serie de jocuri Infinity Blade, iar in clipul video de mai jos puteti vedea gameplay-ul sau. Anuntul celor de la Epic Games cu privire la Battle Breakers a fost facut in cursul zilei de ieri la Game Developer Conference, el urmand af i lansat pe iOS in viitorul apropiat.

Desi numele nu sugereaza acest lucru, Battle Breakers este un joc de tip RPG tactic in care va trebui sa exploram o lume virtuala sci-fi cu ajutorul unor eroi unici. Battle Breakers este dezvoltat folosind motorul grafic Unreal Engine 4, deci vorbim despre tehnologie de ultima generatie folosita pentru lansarea acestui titlu pentru iDevice-uri.

Pentru ca vorbim despre un joc pe care Epic Games vrea sa il transforme intr-un succes cel putin la fel de mare precum Infinity Blade, Battle Breakers va avea si un modul multiplayer interesant. Mai exact, utilizatorii iOS se vor putea juca cu cei de pe PC sau alte platforme pentru a putea explora lumea virtuala din Battle Breakers.

In momentul de fata jocul Battle Breakers a fost lanst de catre Epic Games in versiune beta in App Store Filipine, asa ca daca sunteti interesati de el, il puteti gasi acolo.