Vodafone – internet gratuit de 1 si 8 martie

Vodafone va oferi internet gratuit in data de 1 martie, si cel mai probabil inclusiv pe 8 martie, ca parte a campaniei de promovare a brand-ului.

Vodafone a anuntat in cursul acestei zile ca le va oferi internet gratuit tuturor clientilor din propria retea in data de 1 martie, adica in cursul zilei de maine. Aceasta este a treia oara in acest an cand Vodafone ofera internet gratuit pentru toti clientii din propria retea, in datele de 14 februarie si 24 februarie operatorul actionand exact la fel.

Oferind internet gratuit clientilor si in data de 1 martie, cei de la Vodafone se asigura ca ai sai utilizatori se vor putea bucura de serviciile sale de internet pentru a face orice doresc. Avand in vedere ca Vodafone ofera internet gratuit pentru clienti pe data de 1 martie, este destul de logic sa credem ca pe 8 martie va fi aplicata exact aceeasi promotie pentru clienti.

Vodafone ofera aceste gratuitati de internet mobil pentru intreaca zi ca parte a campaniei sale de brand pentru celebrarea a 20 de ani de activitate in Romania. Incepand cu Valentine’s Day cei de la Vodafone au dat startul unei campanii de oferte cu internet gratuit pentru toti clientii intr-o singura zi si ele vor continua pana la sfarsitul acestui an.

Vodafone – internet gratuit de 1 si 8 martie

Cei de la Vodafone le-au permis clientilor sa navigheze mai mult pe internet, sa faca streaming video la discretie si sa stea mai mult pe retelele sociale in cele 2 zile de internet gratuit oferite pana acum. Streaming-ul video a crescut exponential in prima zi cu internet gratuit oferita de catre Vodafone, insa de atunci operatorul nu a mai facut raportari privind utilizarea.

Totusi, din moment ce Vodafone ia decizia de a oferi si cea de-a treia zi de internet gratuit pentru clientii sai, este clar ca vorbim despre ceva apreciat de catre acestia. Este totusi destul de greu sa nu apreciezi faptul ca un operator precum Vodafone iti ofera internet gratuit timp de o zi intreaga si sunt sigur ca multi au laudat gesturile de pana acum.

Conform celor de la Vodafone, de aceste gratuitati beneficiaza absolut toti clientii care folosesc servicii mobile in momentul de fata. Gratuitatea intra automat in efect incepand de la ora 00:01 in cadrul retelei Vodafone, ea terminandu-se la ora 23:59 a aceleiasi zile, tot traficul de internet facut in Romania nefiind contorizat de operator.

vodafone internet gratuit dragobete