Prima Pagina Vodafone Vodafone – internet gratuit de 1 si 8 martie

Vodafone – internet gratuit de 1 si 8 martie

Vodafone va oferi internet gratuit in data de 1 martie, si cel mai probabil inclusiv pe 8 martie, ca parte a campaniei de promovare a brand-ului.

Vodafone a anuntat in cursul acestei zile ca le va oferi internet gratuit tuturor clientilor din propria retea in data de 1 martie, adica in cursul zilei de maine. Aceasta este a treia oara in acest an cand Vodafone ofera internet gratuit pentru toti clientii din propria retea, in datele de 14 februarie si 24 februarie operatorul actionand exact la fel.

Oferind internet gratuit clientilor si in data de 1 martie, cei de la Vodafone se asigura ca ai sai utilizatori se vor putea bucura de serviciile sale de internet pentru a face orice doresc. Avand in vedere ca Vodafone ofera internet gratuit pentru clienti pe data de 1 martie, este destul de logic sa credem ca pe 8 martie va fi aplicata exact aceeasi promotie pentru clienti.

Vodafone ofera aceste gratuitati de internet mobil pentru intreaca zi ca parte a campaniei sale de brand pentru celebrarea a 20 de ani de activitate in Romania. Incepand cu Valentine’s Day cei de la Vodafone au dat startul unei campanii de oferte cu internet gratuit pentru toti clientii intr-o singura zi si ele vor continua pana la sfarsitul acestui an.

Vodafone – internet gratuit de 1 si 8 martie

Cei de la Vodafone le-au permis clientilor sa navigheze mai mult pe internet, sa faca streaming video la discretie si sa stea mai mult pe retelele sociale in cele 2 zile de internet gratuit oferite pana acum. Streaming-ul video a crescut exponential in prima zi cu internet gratuit oferita de catre Vodafone, insa de atunci operatorul nu a mai facut raportari privind utilizarea.

Totusi, din moment ce Vodafone ia decizia de a oferi si cea de-a treia zi de internet gratuit pentru clientii sai, este clar ca vorbim despre ceva apreciat de catre acestia. Este totusi destul de greu sa nu apreciezi faptul ca un operator precum Vodafone iti ofera internet gratuit timp de o zi intreaga si sunt sigur ca multi au laudat gesturile de pana acum.

Conform celor de la Vodafone, de aceste gratuitati beneficiaza absolut toti clientii care folosesc servicii mobile in momentul de fata. Gratuitatea intra automat in efect incepand de la ora 00:01 in cadrul retelei Vodafone, ea terminandu-se la ora 23:59 a aceleiasi zile, tot traficul de internet facut in Romania nefiind contorizat de operator.

vodafone internet gratuit dragobete

 • bastanov

  Tocmai astazi am trecut la vodafone :))

 • Vicentiu Nicola

  Problema este ca eu si alte persoane am primit acest mesaj de la ei doar ca internetul folosit tot a fost contorizat .

 • Julian

  Nope! Eu folosesc Vodafone pe iPad Pro: Într-adevăr, de Dragobete, exact cum au anunțat, traficul de internet a fost gratuit!

 • Călin

  Cea mai tare retea alaturi de Orange. In ciuda faptului ca de la portocalii m-am portat la ei, in Romania ei fac legea. Pana acum, sunt total multumit de Vodafone, nu mi-a cazut nici net-ul iar nici apelurile nu mi s-au intrerupt, fie ca am sunat noaptea fie ziua:)). PS: sa profitam cat mai mult de ziua nelimitata de internet!. Julian eu am folosit net pe o tableta Allview Cyclon Hurakan Bandacan si merge ireprosabil.

 • sorin40

  Profitați cât mai mult, Vodafone pierde clienți !

 • Mihai Zamfiroiu

  Le pleaca oamenii la Digi, culmea!

 • Efeded Efeded

  Eu am internet “gratuit”de cand ma stiu, la DIGI, garla, cu 25 de lei pe luna, n am ce face cu el, arunc cu caciula dupa caini.Si Vodafone vine cu “internet gratis pe 1 si 8 martie” parca ar oferi ” caviar”.Ofera de fapt nimic, mi se pare o asa porcarie ce spun ei, jalnic.Pfff…..” Va dam gratis internet 1zi” de ras si alta nu!!! App, la Digi merge instant 4G-ul.Asta de laudat nu cacatul de la Vodafone

 • NicKel

  Digi e praf ca semnal / calitate in general pe partea de voce, in special pe partea de date mobile. Dar na, fiecare retea cu clientii ei.
  P.S. Tot respectul pentru celelalte servicii de la RCS-RDS (TV, Internet fix), dar la GSM mai au mult de munca pana sa ajunga sa se compare cu VDF sau Orange.

 • ibadea

  Chiar ca penibil, dezlegare la peste sau cum? folosesc in medie 12-13 gb/luna la Digi, cel mai mult am avut 19gb, costuri zero, ce abonament ar fi trebuit sa am la Vodafone sau Orange ca sa ma incadrez in traficul asta? Saptamana trecuta am fost intr-o zona in care stiu ca nu aveam semnal pe Digi, acum a mers fara probleme. Nu neg ca Digi inca nu se compara cu Vadofone si Orange, dar reteaua se imbunatateste de la luna la luna, intr-un an de zile portarile vor fi in masa

 • ibadea

  La Vodafone abonament cu 12 gb net, 88 eur, super tare

 • Ce se intampla cand digi ramane fara roaming national cu Vodafone ?