Un MacBook Pro a luat foc din cauza bateriei

Un MacBook Pro a luat foc din cauza bateriei in timp ce utilizatorul sau naviga pe internet fara ca acesta sa fie conectat la vreo sursa de curent in momentul respectiv. Utilizatorul statea in pat in respectivele momente si naviga linistit pe website-uri, cand MacBook Pro-ul sau s-a inchis, a inceput sa se incalzeasca puternic, sa scoata fum, sa ia foc, iar rezultatul final il puteti vedea in imagini.

Poate ca greseala utilizatorului a fost sa incerce sa-si reporneasca MacBook Pro-ul imediat dupa ce acesta s-a inchis din senin, insa cred ca oricare dintre noi ar fi facut o “greseala” similara. Problema este desigur la compania Apple, care nu ar fi trebuit sa lanseze de la bun inceput un MacBook Pro a carui baterii ar putea lua foc in timpul utilizarii obisnuite.

MacBook Pro-ul a fost dus rapid in baie si lasat pe gresie in timp ce scotea fum puternic si ardea, aceasta explodand la un moment dat si rupand capacul de protectie de la baza laptop-ului. A fost nevoie de o ora pentru ca MacBook Pro-ul sa se “linisteasca”, insa intre timp casa barbatului s-a umplut de fum toxic, el algandu-se deasemenea cu arsuri pe degete.

Nu se stie daca barbatul a luat legatura cu Apple pentru o posibila inlocuire a MacBook Pro-ului, insa exista sanse destul de mari ca acest lucru sa se intample. Compania Apple stie cu siguranta de acest incident, iar din moment ce bateria a luat foc atunci cand laptop-ul era folosit pentru navigare pe internet, este clar ca problema nu vine de la utilizator.

macbook pro ars

macbook pro ars baterie

macbook pro ars baterie 1

macbook pro ars baterie 12