Hai cu mine la Bloggers Lan Party pentru cea mai tare zi de gaming

Daca esti pasionat de jocuri, atunci te invit sa mi te alaturi in prima editie din 2017 a Bloggers Lan Party. Aceasta se desfasoara in ziua de 4 martie in Bucuresti si vorbim despre cateva ore in care vei avea ocazia de a te juca unele dintre cele mai noi jocuri existente impreuna cu unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri, youtuber si instagrameri din Romania.

De la jocuri pe calculator si pana la jocuri pentru console, smartphone, sau jocuri pentru realitate virtuala, vei avea ocazia de a experimenta, impreuna cu mine, cele mai noi titluri de pe piata. ASUS, Playstation, Orange si Bitdefender ne pun la dispozitie hardware-ul si jocurile, iar daca esti un gamer inrait, atunci sigur iti va placea o zi de jocuri intense cu cei prezenti la Bloggers Lan Party.

Daca esti si un fan al jocului Ticket to Ride, atunci Orange te provoaca sa incerci jocul Orange Express, recent creat pentru a promova extinderea serviciilor 4G din Romania. Orange Express este un board game care reprezinta o reinterpretare a celebrului joc Ticket to Ride, dar cu harta Romaniei, iar in el va trebui sa creezi cele mai lungi trasee din Romania folosind vagoane de tren, in baza tichetelor pe care le primesti.

Sunt extrem de nerabdator sa experimentez pentru prima oara Bloggers Lan Party si o zi intreaga de jocuri in preajma celor pasionati de gaming. Te invit si pe tine in aceasta experienta alaturi de mine, iar pentru a te inscrie in vederea participarii trebuie sa accesezi aceasta pagina, unde te vei inscrie pentru a participa alaturi de mine.

Bloggers Lan Party se desfasoara in cursul zilei de sambata, 4 martie, incepand cu ora 10 in Bucuresti, asa ca va rog sa nu va inscrieti daca nu puteti fi sambata in Bucuresti.

Inainte sa inchei, va readuc in antentie faptul ca Orange are cea mai extinsa retea 4G din Romania, cu cea mai mare acoperire pentru clienti, mai jos fiind detaliile celei mai recente extinderi facute de catre operator.

În 2016 am extins acoperirea 4G și am ajuns la 6723 de localități la nivel național. Am ascultat dorințele clienților noștri și, în ultima parte a anului, am acoperit peste 1300 de localități ca urmare a votului utilizatorilor 4G Fun Kit. Întreaga rețea Orange conectează 1 din 2 români, ducând mesajele lor mai departe și deschizând noi drumuri datorită accesului la servicii de date de cea mai înaltă calitate. Pentru a ajunge la aceste performanțe, am parcurs o cale lungă, timp de 20 de ani.

Te invităm să explorezi, să descoperi și să te bucuri de cea mai extinsă rețea 4G din România cu Orange Express. Antrenează-te pentru cel mai lung drum al distracției la viteze 4G.”

Bloggers Lan Party - Orange Express