iOS 10.3 – acceseaza meniu de diagnoza al iPhone

iOS 10.3, si versiunile lansate inaintea sa, au o aplicatie speciala care permit diagnosticarea problemelor de functionare pe care terminalele le au. Pana la iOS 10.3, aceasta aplicatie putea fi accesata printr-o simpla comanda rulata in browserul Safari al sistemului de operare iOS, insa incepand cu iOS 10.3 lucrurile s-au schimbat si este necesara o procedura mai complexa.

Daca veti indeplini aceasta procedura, veti accesa aplicatia de diagnoza a iOS 10.3 pentru iPhone si iPad, ea permitand teoretic diagnosticarea problemelor de functionare ale iDevice-urilor. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata interfata acestei aplicatii de diagnoza pentru iOS 10.3, ea necesitand o conexiune de internet pentru a-si face treaba.

Probabil aceasta conexiune de internet va si trimite datele la serverele Apple pentru verificare, dar desigur ca nimeni nu poate confirma asta acum. Nu v-as recomanda sa faceti diagnoza pentru ca nu stiu in ce fel va poate afecta ea terminalele voastre, nu am afectat-o, insa teoretic lucrurile ar trebui sa fie ok, dar faceti totul pe raspunderea voastra.

iOS 10.3 – acceseaza meniu de diagnoza al iPhone

Pentru a accesa aplicatia de diagnoza a iOS 10.3 va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Inchideti iDevice-urile voastre folosind butonul Power, care le si blocheaza.
  2. Dupa inchiderea completa exista doua proceduri pentru iDevice-urile cu buton 3D Touch si fara :
    1. Pe iDevice-urile cu buton Home normal trebuie sa tineti apasate simultan butonul Home si butonul Volume Up in timp ce introduceti in terminale un cablu conectat la o sursa de curent;
    2. Pe iDevice-urile care au buton 3D Touch va trebui sa tineti simultan apasate butoanele de volum in timp ce introduceti in terminale un cablu conectat la o sursa de curent;
  3. Daca ati urmat pasii corect, atunci iDevice-ul vostru va porni in modul de diagnoza si veti putea urma procedura pe dispozitivele voastre.

Ce se intampla din acest moment mai departe tine de propria voastra raspundere. Cant ati terminat treaba, iesiti din aplicatia de Diagnoza si apasati butonul Power pentru a va porni terminalele.

ios 10.3 aplicatie diagnoza