Samsung Galaxy S8 – secretele dezvaluite de primele imagini

Samsung Galaxy S8 are o parte dintre secretele sale dezvaluite de catre iamgini publicate din diverse surse in cursul ultimelor zile.

Samsung Galaxy S8 a aparut intr-o multitudine de imagini in ultimele zile, iar ele dezvaluie o serie dintre secretele pe care compania Samsung urmeaza sa le anunte. Samsung Galaxy S8 a fost doar indirect confirmat de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2017, insa din imaginile aparute din diverse surse vedem exact ce secrete are el.

In imaginea de mai jos puteti vedea trei dintre schimbarile mari facute pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung anul acesta. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un iris scanner, precum Samsung Galaxy Note 7, el urmand a permite scanarea retinei pentru a securiza terminalul, impreuna cu cititorul de amprente.

Separat, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba si un buton dedicat pentru a accesa noul asistent personal pe care coreenii il vor denumi Bixby. Bixby pentru Samsung Galaxy S8 a fost dezvoltat special de catre o companie cumparata recent de catre Samsung, iar butonul dedicat este oferit in locul celui Home care dispare dupa implementarea ecranului mai mare.

Samsung Galaxy S8 – secretele dezvaluite de primele imagini

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba deasemenea si un nou buton in interfata Android care va permite accesarea interfetei pentru ecranul Edge. Acolo Samsung Galaxy S8 va afisa o serie de aplicatii folosite cel mai des, dar probabil si o serie de functii pe care le vom putea accesa mai usor multumita curburii noului ecran de diagonala mare.

Acestea sunt doar cateva dintre schimbarile pe care Samsung Galaxy S8 le va aduce pentru noi anul acesta, in carcasa fiind deasemenea una majora. Mai exact, cititorul de amprente va ajunge langa camera principala a Samsung Galaxy S8 si va permite citirea amprentelor prin plasarea degetului acolo in locul vechiului buton Home, care dispare complet.

Samsung Galaxy S8 vine cu foarte multe noutati interesante, iar asta pentru ca Samsung are nevoie de un smartphone care sa aiba cu adevarat succes. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat de catre compania Samsung in data de 29 martie la New York, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc in data de 21 aprilie.

samsung galaxy s8 secrete

42 COMENTARII

  1. Ce mizeri. Intr-o lume unde se scapa de butoanele mecanice,samsung vine cu buton dedicat bixy ixy. Ar fi trebuit sa bage buton dedicat si pt camera ca sa fie treaba treaba. Deci s8 nu vine cu nimic nou fata de note 7

  2. copilul de gradinita nu isi permite sa zica cuvinte mari precum acesta,pt ca nu are voie sa caracterizeze o companie pana nu are si el una. Deci logica de gradinita este la tine.Astept reply

  3. se vede cine este copilul, cel ce este scarbit de cuvinte adevarate si mature. Patronii sau ce vrei tu sa zici, nu dau 2 lei cum se fac sau nu de ras pe net…dar cei mici vor sa fie mari pe net vad.
    Asstept reply

  4. un om cu IQ mic este normal sa gandeasca astfel,sau orice copil care ajunge la tastatura. doar un om mare poate avea doua sau multiple personalitati.
    Astept reply

  5. am inteles stii sa dai copy paste din dictionar…stiu ca vrei sa crezi tot ce scrie acolo…dar personalitatea multipla poate fi provocata pt a duce catre anonimat,sau pt a induce oamenii in eroare despre cine esti cu adevarat,anonimatul duce catre putere. Greu sa intelegea aceste chestii un copilas care,ma mir ca nu a plecat la scoala la ora aceasta. Esti bolnavior si stai acasa?
    Astept reply

  6. Va deschide și camera, stai liniștit că e android, poți seta butonul ăla și pentru ați deschide pagina principală idevice …

  7. Probabil intelegi orice altceva decat adevarul…iti zic eu-nu ajunsesera oficial in RO. Observ ca nici acum nu prea se gasesc peste tot
    Ai nevoie de doctor? stai acasa?
    Astept reply

  8. da eu ma refeream ca mai trebuia un buton aditional si pt camera.Daca tot se poate seta un boton mecanic pt orice, de ce nu ofera doar 1 buton mecanic si restul sa fie pur si simplu un design “clean” curat fara alte intreruperi?

  9. nu, pt ca nu le-am gasit oficial. Pt mine olx nu exista.Oricum poate doar daca le vad intamplator le voi testa, deja interesul s-a cam dus dupa atata asteptare.Astept vers.2 in care sa poti controla usor volumul.
    Astept reply sa imi spui unde le pot testa si eu

  10. omule cand ai bani ai pretentii, din cauza aceasta nu ai cum intelege, tu gandesti cum ar fi fost sa ai tu si ce ai fi facut tu.Eu cumpar doar de la noumax sau istyle in cel mai rau caz. Punct

  11. poftim??? vin la sf saptamanii??? pai ai zis ca le-ai testat deja ca exista atatea etc …stii ca “la sfarsitul saptamanii” cronologic inseamna -in viitor si nu in trecut

  12. ok bravo, astept o parere sincera, pt mine garantia la cel mai bun service din RO este un must have.
    Sa inteleg ca tu ti le-ai cumparat de pe OLX?adica le ai acum?

  13. hai domnule, spune-ne o parere,doar cei ce nu au produsul asteapta parerea altcuiva..
    Serios le ai deja? cum ti se par?ai probleme ceva cu ele?
    Astept reply

  14. pai nu aveti si alte butoane? gen volume etc? power…deja aveti 3 butoane…chiar trebuia sa existe si al 4lea?atata timp cat ziceti ca puteti face orice cu 1 buton

  15. da dar la iphone nu poti confirgura orice ca la samsung…deci?
    adica la iphone sunt puse sa aiba un scop anume…pe cand aici ai 4 butoane ce pot face acelasi lucru

  16. Srb, poate decizi si tu ca e cazul sa te opresti din comentariile astea sterile. iPhone este smartphone-ul cu cele mai multe butoane, si tu faci panarama ca S8 va avea un buton in plus. Macar butonul ala are un rol, dar la iPhone, la ce iti trebuie buton de silent??
    Cred ca trolezi mult prea mult. Tine minte: “Less is more”

  17. Ca sa il pui pe vibratii..iphone,da are butoane pt ca au menirea lor, la android ai butoane useless…pe post de back-up in caz ca se strica unul.
    Incepi ,vad din lipsa de idei,sa te repeti…

  18. -Ai butonul blocare/deblocare și cu apăsare dubla deschide camera
    – 2 butoane de volum care pot fi folosite pentru a face poze când aplicația camera este deschisa
    -un buton universal, pe care il poți seta ca o apăsare să facă X acțiune, cu doua apăsări să facă Y si cu o apăsare lunga să facă Z

    Simplu nu? Eu unul așa aș vrea să fie

  19. Switchu are alta mișcare mecanica, sau poate vine in premieră cu un switch care se poate si apăsa (dar ar fi foarte fragil)

  20. sa zicem, din ce am inteles de la utilizatorii android, este ca poti face orice buton, fie el de volum sau altul sa faca orice il programezi tu…deci ai nevoie de butonul de power si inca unul universal si cam atat

  21. ar fi incomod sa nu ai butoanele standard de volum, eu unul as evita un telefon fara ele.
    Butonul de Power nu il folosesc, doar daca il închid de tot , il deblochez de pe senzorul de amprenta și l-am setat sa de blocheze daca țin degetul pe el pentru o secunda.

  22. La Android, îți poți programa smartphone-ul ca dacă este în buzunar, geantă etc, să îți sune puternic. Idem, dacă îl așezi pe o suprafață plană cu ecranul în jos, trece pe Silențios/Vibrație, etc. Tu decizi cum faci fără buton.
    Tot la Android, îl pui pe vibrații din două atingeri, nu ai nevoie de buton.

  23. In timp ce Samsung se gândește cum sa inoveze, Apple nu e in stare sa rezolve un amărât de bug care face iPhone-urile sa se închidă din cauza frigului. Azi-noapte a fost mai frig decât de obicei, iar in dimineața asta, când sa deschid telefonul, s-a închis. Nu conta ca mai aveam 20% baterie rămasă. E jalnic și foarte penibil pentru o companie ca Apple. Foarte multă lumea a ras de Samsung ca le explodat bateriile, dar măcar Samsung a reacționat și a făcut ceva in acest sens. Mai nimeni n-a spus nimic de faptul ca iPhone-ul se Închide din cauza frigului, iar Apple nu prea și-a bătut capul sa rezolve problema. Ei bine, dacă așa sta treaba, sper ca Apple sa se frigă odată și odată ca sa realizeze și ei ca fără clienți nu sunt nimeni. Din păcate sunt foarte mult oameni spălați pe creier de Apple, și îmi vine foarte greu sa cred ca așa ceva se va întâmpla și ca Apple va pierde clienți. Singura alternativa ar fi Google Pixel, dar nu ar trebuie sa existe variante dacă Apple ar pune pe prim plan interesele clienților, și nu interesele personale.

  24. Tu vrei sa spui ca ai COMPANIE? Tu cu care trolezi un forum iti permiti sa iti compari firmulița cu Apple? Pe bune? Cand mai ai timp de “companie” daca esti aici sa arunci laturi non-stop? Vai . Sa vezi ce rad astia la studio cand le arat ce scrie aici. :))))

  25. era retorica, vroiam doar sa vad daca butonul 4 de pe iphone e chiar atat de important si necesar de se judeca cel de pe Samsung…

  26. Omule Srb. Nu te cunosc dar pentru un “patron” pari total nesigur si imatur, atat in limbaj cat si in gandire. Un patron de firma respectabila (nu de butic de cartier) nu coboara la un asemenea nivel indiferent de situatie pentru ca tine la imaginea lui, oriunde, chiar si pe net. Nu ai fi singurul pe lume care are o firma…..si tinand cont de ce am scris aici si citind cateva din “operele” scrise de tine voi evita sa intram in contradictoriu. Consider ca minti pur si simplu. Prin putina mea educatie stiu ca e bine sa eviti grandomanii, parventii si mincinosii. Ms pt intelegere.

  27. am vazut eu cat de puternic suna s7…zici ca e rasnita cu speakerul acela…poate sunt eu obisnuit cu iphone 7. Sper sa faca ceva cu S8 anul acesta

  28. corect, dar zici ca nu vrei sa intri in contradictoriu, dar te bagi in discutia a 2 oameni sa cauti atentie, si dai sfaturi ( pe net) unde toata lumea se poate da grandomana si pot fi ceea ce vor ei sa fie…ipocrizite. Ori vrei sa nu vorbim in contradictoriu si atunci ce rost are sa dai reply, ori vrei si atunci o dam in diverse. Crede-ma aici, pe net, pe mine ma intereseaza 0 % ce imagine am,pana la urma imi place sa ma si auto-jignesc. Cand ai bani, crede-ma esti om fara stres din orice punct de vedere

  29. Irisul este partea colorată de la suprafața ochiului, iar retina este în fundul ochiului, în interior. Iris scanner scanează irisul, nu retina, ai mai făcut confuzia asta.

    Ca să fac o analogie, pentru a reține mai ușor, la un D-SLR, “irisul” e diafragma care face regularea de lumină, iar “retina” este senzorul de lumină.