Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – secretele dezvaluite de primele imagini

Samsung Galaxy S8 – secretele dezvaluite de primele imagini

Samsung Galaxy S8 are o parte dintre secretele sale dezvaluite de catre iamgini publicate din diverse surse in cursul ultimelor zile.

42

Samsung Galaxy S8 a aparut intr-o multitudine de imagini in ultimele zile, iar ele dezvaluie o serie dintre secretele pe care compania Samsung urmeaza sa le anunte. Samsung Galaxy S8 a fost doar indirect confirmat de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2017, insa din imaginile aparute din diverse surse vedem exact ce secrete are el.

In imaginea de mai jos puteti vedea trei dintre schimbarile mari facute pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung anul acesta. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un iris scanner, precum Samsung Galaxy Note 7, el urmand a permite scanarea retinei pentru a securiza terminalul, impreuna cu cititorul de amprente.

Separat, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba si un buton dedicat pentru a accesa noul asistent personal pe care coreenii il vor denumi Bixby. Bixby pentru Samsung Galaxy S8 a fost dezvoltat special de catre o companie cumparata recent de catre Samsung, iar butonul dedicat este oferit in locul celui Home care dispare dupa implementarea ecranului mai mare.

Samsung Galaxy S8 – secretele dezvaluite de primele imagini

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba deasemenea si un nou buton in interfata Android care va permite accesarea interfetei pentru ecranul Edge. Acolo Samsung Galaxy S8 va afisa o serie de aplicatii folosite cel mai des, dar probabil si o serie de functii pe care le vom putea accesa mai usor multumita curburii noului ecran de diagonala mare.

Acestea sunt doar cateva dintre schimbarile pe care Samsung Galaxy S8 le va aduce pentru noi anul acesta, in carcasa fiind deasemenea una majora. Mai exact, cititorul de amprente va ajunge langa camera principala a Samsung Galaxy S8 si va permite citirea amprentelor prin plasarea degetului acolo in locul vechiului buton Home, care dispare complet.

Samsung Galaxy S8 vine cu foarte multe noutati interesante, iar asta pentru ca Samsung are nevoie de un smartphone care sa aiba cu adevarat succes. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat de catre compania Samsung in data de 29 martie la New York, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc in data de 21 aprilie.

samsung galaxy s8 secrete