Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini inedite

Samsung Galaxy S8 are secretele dezvaluite in noi imagini care ne prezinta cum arata Samsung Galaxy S8 inaintea lansarii oficiale.

Samsung Galaxy S8, in toata splendoarea lui, apare in noi imagini inedite inregistrate direct in Asia, pentru a ni se prezenta din nou design-ul sau. Pana acum am vazut doar versiunea neagra a Samsung Galaxy S8, semn ca prototipurile oferite pentru testare sunt facute in culoarea cea mai simpla de aplicat pe carcasa, nu si in altele care vor fi oferite.

Imaginea de astazi cu Samsung Galaxy S8 ne arata un terminal identic cu cele prezentate in alte imagini aparute direct din Asia, dar si in alte clipuri video. In imagini vedem din nou acelasi Samsung Galaxy S8 cu ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, butonul Home fiind deasemenea imposibil de vazut, el fiind inlocuit cu unul virtual.

Separat de acestea, imaginea de mai jos cu Samsung Galaxy S8, la fel precum altele, ne arata ca acel buton pentru activarea asistentului personal Bixby exista cu adevarat. Puteti vedea in partea stanga a carcasei Samsung Galaxy S8 un buton care nu exista la alte modele, iar el va permite activarea asistentului personal Bixby de catre cei interesati sa-l foloseasca.

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini inedite

Samsung Galaxy S8 va avea deasemenea acel buton virtual special in partea dreapta a ecranului care va permite accesarea meniului cu aplicatii pentru ecranul Edge. Separat de acestea, Samsung Galaxy S8 va permite inclusiv modificarea butoanelor virtuale care urmeaza sa il inlocuiasca pe cel Home, deci utilizatorii au mai multe optiuni de folosire.

Ecranul Samsung Galaxy S8 va fi de 5.8 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, iar cel al Samsung Galaxy S8 Plus va avea o diagonala de 6.2 inch cu aceeasi rezolutie. In ceea ce priveste RAM-ul, vorbim despre 4 GB RAM in toate modelele Samsung Galaxy S8, plus spatiu de stocare de 64 GB ca si standard, suport pentru carduri microSD de pana la 2 TB fiind deasemenea disponibil.

Camera de 12 megapixeli din modelele anterioare va ramane in Samsung Galaxy S8, impreuna cu un port audio de 3.5mm si un port USB-C. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe data de 29 martie in New York, lansarea oficiala urmand a avea loc in data de 21 aprilie.

samsung galaxy s8 imagini deign

samsung galaxy s8 imagini deign 1

samsung galaxy s8 imagini deign 2

samsung galaxy s8 imagini deign 3

samsung galaxy s8 imagini deign 4