Facebook pregateste un al doilea News Feed

Facebook dezvolta in momentul de fata un al doilea News Feed pentru utilizatorii din lumea intreaga, acesta fiind oferit in momentul de fata in versiune beta. Utilizatorii aplicatiei beta a Facebook pentru Android au in momentul de fata acces la acest News Feed alternativ, iar unii cu iOS pot testa schimbarea companiei inca din luna ianuarie a acestui an.

Conform celor care testeaza acest News Feed alternativ, el reprezinta o combinatie de informatii din multiple surse, inclusiv cele pe care utilizatorii nu le-au apreciat. Mai exact, noul News Feed al celor de la Facebook ar fi similar meniului Search and Explore al Instagram, afisand o varietate de informatii in baza a ceea ce crede compania ca ne intereseaza.

Compania Facebook se uita la paginile carora noi le-am dat like si afiseaza informatii de la unele similare, acelasi lucru fiind valabil si pentru utilizatorii pe care ii urmarim. Facebook combina continut din multiple surse pentru a ne afisa mai multe informatii rlevante pentru ceea ce ne intereseaza pe noi, insa e greu de spus cat succes ar putea avea aceasta metoda.

Desigur ca Facebook pune foarte mare accent pe continut video in acest News Feed alternativ, insa el este deocamdata prezentat separat de cel standard al aplicatiei. Daca Facebook va pastra cele doua News Feed-uri separate, sau le va combina, ramane de vazut in viitor, planurile companiei americane fiind destul de greu de prezis in momentul de fata.

facebook news feed

2 COMENTARII