Prima Pagina jailbreak LiberTV jailbreak a fost lansat pentru Apple TV

LiberTV jailbreak a fost lansat pentru Apple TV

LiberTV jailbreak a fost lansat pentru Apple TV 4 si tvOS 9.1 – 10.1 cu doar cateva zeci de minute in urma, solutia fiind anuntata pentru aparitie inca din cursul zilelor trecute. Jonathan Levin este cel care a lansat solutia de LiberTV jailbreak pentru utilizatorii Apple TV 4, ea fiind dedicata tuturor celor care au acest produs lansat de catre compania Apple.

Din pacate solutia de LiberTV jailbreak nu este compatibila si cu tvOS 10.1.1, asa cum si-ar fi dorit multi, insa chiar si asa, este utila pentru foarte multa lume care detine produsul celor de la Apple. LiberTV jailbreak  nu are o aplicatie Cydia preinstalata, nu are nici Cydia Substrate, deci toti cei care o vor folosi, trebuie sa stie sa instaleze pachetele pentru Apple TV 4 care vor fi lansate.

LiberTV jailbreak este oferit sub forma unei aplicatii car trebuie instalate in Apple TV 4, exact precum Yalu, deci nu vorbim despre o procedura foarte simpla. Mai mult decat atat, creatorul LiberTV jailbreak sustine ca in cazul unei instalari incorecte, ea poate strica Apple TV 4 complet, asa ca trebuie sa aveti faorte mare grija cu ea.

Avand in vedere ca exista putini utilizatori ai Apple TV 4, LiberTV jailbreak nu va fi cautata de catre foarte multa lume si putini se vor plange de probleme. Daca sunteti instalati de LiberTV jailbreak, ei bine puteti descarca aplicatia de jailbreak din aceasta pagina.

livertv jailbreak apple tv 4

 • V.P

  Tocmai ce am primit avertizare de la Biziday ,, Cutremur detectat in zona Vrancea ,, 10 grade magnitudine Richter .
  Am crezut ca-mi sta inima .

 • EMP83

  Se pare ca le-a fost hack uit serverul!

 • esra2013

  Și ce poți face cu acest jailbreak pe Apple tv ? Întreb ca nu am avut niciodată Apple tv și vreau sa cumpăr unul SH la 400 lei de 32gb

 • Terrymada

  Incepusera sa curga milioane de notificari…sigur au fost hackuiti:))