Facebook va avea ghiduri pentru orase

Facebook pregateste o noua functie interesanta pentru aplicatia disponibila pentru iDevice-urile noastre, ea urmand a ne usura viata in calatoriile in strainatate. Mai exact, compania americana intentioneaza sa afiseze in aplicatia Facebook ghiduri pentru diverse orase din lume, ele fiind deja active pentr un numar restrans de utilizatori.

Conform celor care au folosit noua functie Facebook, ea este prezenta in sectiunea Explore a aplicatiei, acolo fiind afisata o lista cu orasele vizitate de catre noi. Pentru fiecare oras in parte, cei de la Facebook ne recomanda locatii in care sa mancam, pe care sa le vizita, sau la care sa ne cazam in calatoria pe care o facem, sau in alte calatorii viitoare.

Recomandarile facute de catre aplicatia Facebook sunt bazate pe ceea ce au vizitat prietenii nostri in respectivele orase, in baza check-in-urilor facute de catre ei. Practic, vom vedea restaurantele in care au mancat prietenii nostri, hotelurile in care s-au cazat, punctele de interes vizitate si locatii pe care ei le recomanda, totul direct din Facebook.

Mai mult decat atat, noua sectiune a aplicatiei Facebook ne arata si ce evenimente sunt programate in orasele pe care le vizitam, astfel ca vom sti in avans ce putem face. Cei de la Facebook sunt constienti de informatiile prezente in reteaua lor, asa ca aceasta noua functie are menirea de a le aduna pe toate si de a ni le prezenta intr-un mod mult mai util.

Nu se stie cand va fi lansata oficial aceasta noua functie a aplicatiei Facebook, dar de indaca ce va fi disponibila, va voi anunta.

facebook ghid orase