iPhone 7 Plus intrece fara drept de apel HTC U Ultra in performante

iPhone 7 Plus si HTC U Ultra apar astazi intr-un prim test de performante care ne arata ce diferentiaza cele doua smartphone-uri disponibile pe piata. iPhone 7 Plus functioneaza in baza procesorului A10 Fusion implementat de catre compania Apple anul trecut, in timp ce HTC U Ultra functioneaza in baza unui chip Snapdragon 821, vechi de 1 an.

Testul de mai jos pune iPhone 7 Plus si HTC U Ultra fata in fata intr-o comparatie de performante in ceea ce priveste utilizarea zilnica, iar produsul Apple castiga detasat. iPhone 7 Plus termina testul in mai jumatate din timpul necesar smartphone-ului HTC U Ultra pentru a parcurge fiecare etapa, diferenta fiind una colosala intre ele.

Desi diferenta in performante intre iPhone 7 Plus si HTC U Ultra este imensa, pretul la care sunt vandute cele doua smartphone-uri este destul de apropiat. iPhone 7 Plus este vandut in SUA la 750 de dolari, in timp ce HTC U Ultra este vandut la pretul de 770 de dolari, iar alegerea dintre cele doua este cat se poate de simpla.

De ce a lansat HTC un smartphone care are performante inferioare iPhone 7 Plus si are pret usor mai mare, este greu de inteles, dar daca vanzarile HTC U Ultra vor fi dezamagitoare, este usor de inteles de ce.