Asa ar putea arata o bratara de fitness Apple

Apple Watch a fost lansat in 2015 de catre cei de la Apple, iar de atunci unele persoane asteapta si lansarea unei bratari de fitness care sa il acompanieze. Desi cei din Cupertino nu au dat vreodata de interes ca ar fi interesati sa lanseze o bratara de fitness pentru utilizatori, cineva s-a gandit sa ne prezinte un concept cu un asemenea produs al americanilor.

Desi unele culori sunt putin neobisnuite pentru un produs Apple, aceasta bratara de fitness pare sa fie in liniile mari ale design-ului produselor Apple lansate pana acum. Vorbim despre o bratara de fitness cu un design simplu, elegant, cu branding Apple si functii de interconectare cu terminalele iPhone, asa cum are si Apple Watch.

Desigur ca nimeni nu stie daca Apple va lansa vreodata o bratara de fitness, insa daca o va face, isi va creste substantial vanzarile in segmentul wearable-urilor.

apple bratara fitness

apple bratara fitness 1

3 COMENTARII

  1. Mai bine ar imbunatatii AW-ul la partea de fitness decat sa scoata o astfel de bratara. Ar fi caraghios sa ai 2 produse care sa nu exceleze pe niciun plan cand poti avea unul si bun.