iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017 de catre compania Apple, primul urmand a avea ecran OLED, in timp ce al doilea va fi mai ieftin.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017 de catre compania Apple, strategia americanilor fiind complet diferita fata de ceea ce s-a intamplat pana acum. Daca Apple lansa de obicei un singur model nou al iPhone pe an, in 2017 lucrurile vor sta diferit, iar iPhone 8 si iPhone 7S vor aparea impreuna intr-o conferinta Apple care va fi organizata in toamna.

De ce lanseaza Apple iPhone 8 si iPhone 7S in 2017 ? Ei bine pentru ca vrea sa faca o schimbare majora pentru linia iPhone, dar partenerii sai nu-i pot oferi suficient de multe componente pentru a o face. In aceasta idee, iPhone 8 va fi disponibil in cantitati extrem de limitate din cauza productiei mici de ecrane OLED, iar iPhone 7S va compensa dorinta de “ceva nou”.

Conform unor informatii oferite astazi de catre o reputata publicatie asiatica, iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran OLED curbat spre marginile exterioare ale carcasei. Cei de la Samsung vor furniza ecranul OLED al iPhone 8 in cantitati limitate, iar aici este marea problema a Apple, deoarece nu are alti parteneri care sa-si satisfaca toate cerintele.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017

Aici intervine iPhone 7S, care va fi disponibil in versiuni cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, in timp ce iPhone 8 va fi disponibil doar intr-o versiune cu eran de 5.8 inch. iPhone 7S va avea ecran LCD si design extrem de similar cu cel al iPhone 7, deci un design vechi de 4 ani de zile, insa iPhone 8 cu ecran OLED va avea un design complet nou si un ecran care acopera intregul panou frontal.

iPhone 7S va fi, practic, o versiune usor evoluata a iPhone 7, dar fara schimbari radicale in afara camerei, a procesorului si a bateriei. iPhone 8 va veni fara buton Home, cu o carcasa din sticla, incarcare wireless rapida, un procesor mai performant, o baterie mult mai mare, un nou Touch ID, o camera mai buna si multe alte schimbari majore.

“The upcoming iPhone, to be launched this fall, will come in three configurations — two with liquid crystal displays and one with a 5.8-inch organic light-emitting diode display. Apple intends to raise the average iPhone price, which has already gone up by about 10% in the past three years to nearly $700.”

Desi iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch, doar 5.2 inch din el vor afisa informatii, restul urmand a fi folosit pentru a inlocui butonul Home. Pentru toate schimbarile pe care iPhone 8 urmeaza sa ni le ofere, compania Apple va percepe un pret de aproximativ 1000 de dolari in momentul lansarii, iPhone 7S fiind vandut la un pret mult mai mic.

iphone 8 si iphone 7s 2017