Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 – cand se lanseaza pe iPhone si iPad ?

iOS 10.3 – cand se lanseaza pe iPhone si iPad ?

iOS 10.3 va fi lansat in luna martie pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa abia dupa conferinta Apple pentru prezentarea noilor produse.

10

iOS 10.3 va fi lansat in curand pe iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, 4 versiuni beta ale sistemului de operare fiind deja lansate pentru utilizatori. Vorbim aici despre 4 versiuni beta ale iOS 10.3 care sunt disponibile atat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, cat si pentru utilizatorii programului de testare beta publica.

Avand in vedere ca iOS 10.3 a fost lansat in atatea versiuni ebta, multi dintre cei care le-au instalat, sau care nu le-au instalat, se intreaba cand va fi lansata versiunea oficiala. Ei bine, va spun ca nu veti mai avea mult de asteptat pana cand va avea loc lansarea iOS 10.3, compania Apple pregatind-o in momentul de fata chiar pentru luna martie.

Da, ati citit bine, lansarea iOS 10.3 urmeaza sa aiba loc in luna martie pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, dupa conferinta ce va fi organizata luna aceasta. Compania Apple urmeaza sa tina o conferinta in Cupertino in care va prezenta noi produse, iar atunci va anunta oficial si lansarea iOS 10.3 pentru toate iDevice-urile disponibile acum si in viitor.

iOS 10.3 – cand se lanseaza pe iPhone si iPad ?

Compania Apple va prezenta in luna martie 3 sau 4 modele noi de tablete iPad, plus un posibil nou model al iPhone SE, iar lansarea iOS 10.3 va fi facuta pentru a oferi suport pentru ele. Cei de la Apple ofera in mod obisnuit o noua versiune a iOS dupa ce lanseaza iDevice-uri noi, asa ca lansarea iOS 10.3 va avea loc inainte ca ele sa ajunga pe piata, adica pana la sfarsitul lunii.

Pana in momentul de fata compania Apple nu a anuntat data la care va organiza conferinta pentru prezentarea noilor sale produse, deci implicit nu stim nici cand va avea loc lansarea iOS 10.3. Totusi, lansarea iOS 10.3 ar putea avea loc la doar 2 zile dupa conferinta, deci in momentul in care vom afla data acestia, vom sti cel mai probabil si data la care va fi oferita actualizarea.

Lansarea iOS 10.3 va aduce pentru noi cateva schimbari interesante, mai exact o schimbare a sistemului pentru administrarea fisierelor, avertismente pentru aplicatiile ce nu vor mai functiona in iOS 11, noi animatii pentru aplicatii, actualizarea automata a iconitelor aplicatiilor, un nou meniu pentru iCloud in aplicatia Configurari si multe altele.

ios 10.3 lansare