Puffin Browser Pro este la REDUCERE, reda orice fel de continut flash pe iPhone

Puffin Browser Pro este unul dintre cele mai bune browsere existente in momentul de fata in App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch care doresc sa vada orice fel de continut pe internet, insa sunt limitati de faptul ca iOS-ul este capabil sa redea doar HTML 5 in browserul sau.

Puffin Browser Pro functioneaza in baza unor servere plaste in intreaga lume, ele preluand pagina de internet, analizand-o si modificand-o pentru a se reda intregul continut din ea, chiar si cel pe care Safari nu este capabil sa il afiseze de unul singur, deci browserul este extrem de util pentru foarte multa lume.

Puteti folosi Puffin Browser Pro pentru a vedea filme online, sau TV LIVE, ori pagini web facute in flash, deci vorbim despre o functionalitate extinsa oferita de catre aceasta aplicatie si la pretul de doar 1 euro, el merita fara discutie cumparat fara sa stati prea mult pe ganduri, recomandarea mea fiind sa o faceti cat inca puteti.

Puffin Web Browser is wicked fast. Once users experience the thrilling speed of Puffin, regular Mobile Internet feels like torture. Puffin Browser Pro is the premium version of the Puffin family. It is not ad-sponsored. Wicked Fast: Puffin speeds up mobile browsing by shifting the workload from the resource-limited devices to the cloud servers, and resource-demanding webpages can run super-fast on your phones or tablets.

Puffin Browser Pro poate fi cumparat astazi la pretul de doar 2 euro,  urmand acest link, fata de 4 euro cat costa in mod normal si va recomand sa nu ratati ocazia.
puffin browser pro