Samsung Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat mai tarziu decat se anuntase pana acum in diverse zvonuri, cei de la Samsung luand decizia de a aduce terminalul pe piata mai tarziu decat se credea. Mai exact, desi s-a spus in nenumarate zvonuri ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe data de 21 aprilie, informatii aparute astazi sugereaza faptul ca lansarea a fost amanata.

Mai exact, lansarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba loc pe data de 28 aprilie, cu o saptamana mai tarziu si cu o luna dupa prezentarea oficiala. Desi evenimentul oficial pentru prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe 29 martie, asa cum a anuntat Samsung la MWC 2017, se pare ca lansarea va avea loc ceva mai tarziu decat sperau multi.

Saptamana trecuta au aparut informatii care sugerau faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi oferit pentru precomanda incepand din 10 aprilie, insa si aceasta data ar putea fi amanata. Exista sansa ca precomenzile Samsung Galaxy S8 sa fie deschise abia pe 17 aprilie, sau poate ca Samsung vrea sa aiba mai mult timp pentru inregistrarea precomenzilor.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu

Desigur ca nu a fost oferita si o explicatie pentru aceasta amanare a lansarii Samsung Galaxy S8 cu o saptamana, insa ea ar putea fi destul de simpla. Fie vorbim despre verificari mai atente ale productiei Samsung Galaxy S8, care ingreuneaza lansarea, fie vorbim despre probleme de productie cu noile chip-uri de 10nm.

Saptamana trecuta au aparut informatii care sugereaza ca Samsung si TSMC au probleme mari cu productia de chip-uri de 10nm pentru Samsung Galaxy S8 si in viitor iPhone 8. S-a spus ca lansarea acestor smartphone-uri ar putea fi amanata din cauza acestor probleme, iar acum aflam ca Samsung Galaxy S8 va ajunge mai tarziu pe piata.

Probabil cei de la Samsung nu sunt multumiti de aceasta amanare a lansarii Samsung Galaxy S8 cu o saptamana, insa probabil ca nu prea au de ales. Acestea fiind spuse, situatia de acum este ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial pe data de 29 martie, iar lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe data de 28 aprilie.

samsung galaxy s8 lansare amanata

10 COMENTARII

  1. Pana la urma aici e iDevice sau am gresit siteul ? Din 10 stiri 5 sunt despre zvonurile Samsung , care nu intereseaza pe nimeni ….

  2. Au apărut probleme neașteptate la stingătoare. Se pare că acestea se supraîncălzesc si iau foc din senin. O rezolvare ar putea fi dezvoltarea unor stingătoare suplimentare, care sa fie folosite atunci când primul stingător se încinge si începe sa scoată fum.

  3. Sunt câțiva. Viorel, Kakacel, Sorinel, Georgel…dar e posibil ca toți aceștia sa fie una si aceeași persoana, care a luat nenumărate suturi in dos pe aici