Prima Pagina Waze Waze – aplicatia pentru iPhone a fost actualizata azi

Waze – aplicatia pentru iPhone a fost actualizata azi

0

Versiunea 4.20 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

In actualizarea lansata astazi, cei de la Waze sustin ca au rezolvat diverse probleme de functionare ale versiunii anterioare ale aplicatiei. Mai mult decat atat, ei afirma ca au imbunatatit experienta generala de folosire a aplicatiei, astfel ca acum vom avea mai putin probleme in a ne bucura de ceea ce ne ofera ea in folosirea zilnica.

Separat, cei de la Waze mai au obiceiul de a testa diverse functii noi in actualizarile lansate pentru aplicatie, asa ca nu ar fi exclus sa descoperiti si ceva nou, dar neanuntat.

“Thanks for using Waze, where millions of drivers beat traffic every day with real-time help from other drivers. We’re constantly improving the app for you, so don’t forget to update the latest version for all of the available features. Here’s what’s new this week: Minor bug fixes and improvements.”

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze-actualizarei-noutati-iphone