Prima Pagina iPhone O noua baterie perfecta pentru iPhone ar indeplini dorintele multor fani

O noua baterie perfecta pentru iPhone ar indeplini dorintele multor fani

iPhone, ca si mai toate celelalte smartphone-uri, sufera de o foarte mare problema, mai exact autonomia bateriei care este insuficienta pentru multi. Desi Apple incearca anual sa o imbunatateasca, pana acum nu am vazut nimic revolutionar de la compania americana, insa iPhone poate avea o autonomie mult mai buna multumita unei baterii noi.

O noua tehnologie pentru baterii dezvoltata de catre universitatea din Texas, promite sa ofere baterii cu autonomie mai buna, dar si incarcare mai rapida. O echipa de cercetatori ai universitatii a descoperit tehnologia, echipa fiind condusa de catre legendarul John Goodenough, cel care a creat bateria litiu-ion, folosita in foarte multe produse electronice.

Noua tehnologie ar permite crearea unei baterii litiu-ion solide, care nu ar putea lua foc, deci nu ar mai exista probleme precum cele ale Galaxy Note 7. Separat, bateria s-ar incarca mult mai rapid decat oricare alta existenta pe piata, putand stoca si cu de pana la 3 ori mai multa energie decat bateriile folosite acum in smartphone-uri.

Mai exact, bateriile bazate pe aceasta tehnologie ar avea dimensiunea celor actuale, dar capacitate de 3 ori mai mare. Desi ideea in sine este excelenta si terminalele iPhone ar beneficia cu siguranta de pe urma unei asemenea tehnologii, este greu de spus in ce masura va fi ea lansata si cat va dura pana cand va fi disponibila.

“Based upon tests, it also appears that the solid-state batteries may have an energy density close to three times that of conventional Li-ion batteries. That’s important, as a solid-state battery would theoretically be able to store three times as much power as a Li-ion battery of the same volume. The researchers claim that the cells can be charged and then run down more than 1,200 cycles with low cell resistance. The cells will operate at temperatures as low as -4 degrees Fahrenheit, they said.”

iphone baterie perfecta

 

 • Dorin

  Ce titlu de tot rasul unde e scris an articol ca o sa fie obligatoriu an iphon poate vinde la LG numai titluri de atras atenția an rest nimic.

 • cosmin.at

  Bine ar fi să implementeze tehnologia din noile căști Beats solo 3 și În noile iPhone… se încarcă într-o jumătate de oră și ține de Uiți când ai încărcat ultima oară😅

 • amfetamin

  Bați câmpii aiurea,noroc că nu se predă limba româna in “stilul” tău in scoli că era vai de capul nostru.

 • esra2013

  Eu cred ca o baterie care va tine 3 zile de utilizare destul de intensa (wifi,4g,3G , Facebook ,FaceTime , ceva jocuri și browser) ar fi suficientă

 • Stilumeu Stilumeu

  Nu bat campii stie toata lumea ca bateriile produselor apple sunt cele mai proaste de pe piatza..si degeaba o baga ei paia cu…..cele mai bune ….vrajala…si lasa limba romana in grija mea..aici oricum ar scrie cnv tot se intelege…no mai da in caligrafie ca scriu cu picioarele…tu nu ai gresit niciodata cand ai scris ceva???

 • se7en

  @stilumeu sunt de acord cu tn, nu bati campii, ai trecut direct la munte

 • Viorel Predatorul

  În urmă cu vreo doi ani citisem că există prototipul unei baterii cu capacitate de 1000x mai mare decât cele actuale, și cu viteză de încărcare de peste 1000x mai mare.
  Nu am mai auzit nimic despre asta de atunci. Se pare că patentele de invenție au fost cumpărate de către o companie petrolieră, care a plătit multe milioane de dolari, și le-a pus la naftalină. În 30 de ani vor devenind FRAND.

  Asta ar fi o baterie revoluționară, pentru că ar face aproape toate electronicele să fie independente de priză.

 • Stilumeu Stilumeu

  Stau ptn la coada cam 3 zile sa iau bateria asta sa ma tina tel o ora in plus si pe urma ma duc la munte.cica se incarca incet si sigur ca un cadilac.

 • esra2013

  Viorel este clar ca acea companie a cumpărat Brevetul de Invenție pentru a nu fi implementată tehnologia in autovehicole!

 • Emy

  Am vazut si eu o baterie revolutionara care era cam cum spui tu , si foarte usor de produs pe baza de carbon , era produsa pe un compact disk si functiona cumva ca un condensator numai ca se incarca instant si elibera energia treptat , exact ce trebuie

 • Fire11(******)

  am o baterie noua de iphone 5 si tine 40 min la 1%

 • Viorel Predatorul

  Absolut ca asa este! Imagineaza-ti cum ar exploda dezvoltarea industriei auto! Cu o baterie ai avea autonomie de mii de kilometri, mult peste ceea ce iti ofera acum motoarele cu ardere interna.

 • Viorel Predatorul

  Dar cat te tine daca il deconectezi de la priza?

 • Dan

  Best.Reply.Ever. Made my day!

 • Viorel Predatorul

  Hehehe :)))

 • ionutz99

  Salut am un iphone 5s si am o problema cand are 35,40% baterie si il pun la incarcat incarcarea incepe de la 45,50 % aveti idee de la ce o fi ??