Ar ar putea face pe 4 aprilie conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro

Diverse zvonuri din ultimele luni au sugerat faptul ca Apple va organiza in martie o conferinta de presa pentru a prezenta un nou model al iPhone SE si noi tablete iPad Pro. Desi conferinta era asteptata pentru jumatatea lunii martie, pana acum compania Apple nu a trimis invitatii pentru eveniment, ele venind cu minim o saptamana inainte ca el sa aiba loc.

Avand in vedere acest lucru, este clar ca aceasta conferinta nu va avea loc la jumatatea lunii, ci mai tarziu, probabil in luna aprilie, conform unor informatii aparute acum. 4 aprilie este data speculata ca fiind aleasa de catre compania Apple pentru organizarea acestei conferinte, iar unii spun ca ea ar urma sa aiba loc in Apple Park, mai exact in amfiteatrul Steve Jobs.

Data de 4 aprilie a fost aleasa in baza faptului ca stocurile iPad Pro 12.9 inch au disparut din magazinele Apple, iar ele urmeaza sa fie disponibile din nou in acea zi. Avand in vedere aceasta teorie, unii speculeaza ca Apple va organiza evenimentul pentru prezentarea iPad Pro si iPhone SE in 4 aprilie, iar noile tablete vor fi lansate in aceeasi zi.

Apple a anuntat deja ca nu va mai organiza evenimente in actualul campus, insa nu se stie daca Apple Park va fi pregatit pana in 4 aprilie pentru acest eveniment. Pentru Apple aceasta ar fi o ocazie buna de a prezenta noul campus si de a anunta noi produse in cadrul Apple Park, insa ramane de vazut care vor fi intentiile celor din Cupertino cu privire la iPad Pro.

Exista totusi posibilitatea ca Apple sa organizeze conferinta inainte de 4 aprilie si sa lanseze tabletele iPad Pro in acea zi, dar deocamdata nu exista informatii clare, semn ca planurile n-au fost finalizate.

apple park conferinta 4 aprilie