Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

11

iOS 10.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, compania Apple oferind actualizarea pentru dezvoltatorii de aplicatii. Doar cei care au o versiune beta anterioara a iOS 10.3 pot instala iOS 10.3 beta 5 chiar in acest moment, deci cei cu versiunea public beta vor trebui sa astepte lansarea acelei versiuni separate.

iOS 10.3 beta 5 vine la doua saptamani dupa ce Apple a lansat versiune anterioara a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale. Cei care au o versiune anterioara a iOS 10.3 beta pot instala iOS 10.3 beta 5 chiar acum folosint sistemul Software Update, Actualizare Software din aplicatia Settings, Configurari, si urmand instructiunile de pe ecran.

Conform celor de la Apple, iOS 10.3 beta 5 aduce doar rezolvari ale problemelor anterioare de functionare si imbunatatiri ale experiente de utilizare. Desigur ca Apple a facut modificari interne pentru sistemul sau de operare, ele nefiind, in general, vizibile si pentru exterior, dar daca exista schimbari notabile le veti gasi aici.

Cei de la Apple au implementat deja iOS 10.3 o sumedenie de noutati importante, iar ele vor fi disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile tuturor dupa lansarea oficiala. Pana atunci, va puteti bucura de ele in versiunile beta si public beta ale iOS 10.3, asa ca daca vreti sa experimentati totul in avans, va recomand sa le instalat.

Separat de iOS 10.3 beta 5, compania Apple a lansat deasemenea watchOS 3.2 beta 5, tvOS 10.2 beta 5 si Xcode 8.3 beta 4, ieri fiind lansat macOS 10.12.4 beta 5.

ios 10.3 beta 5