iOS 10.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, compania Apple oferind actualizarea pentru dezvoltatorii de aplicatii. Doar cei care au o versiune beta anterioara a iOS 10.3 pot instala iOS 10.3 beta 5 chiar in acest moment, deci cei cu versiunea public beta vor trebui sa astepte lansarea acelei versiuni separate.

iOS 10.3 beta 5 vine la doua saptamani dupa ce Apple a lansat versiune anterioara a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale. Cei care au o versiune anterioara a iOS 10.3 beta pot instala iOS 10.3 beta 5 chiar acum folosint sistemul Software Update, Actualizare Software din aplicatia Settings, Configurari, si urmand instructiunile de pe ecran.

Conform celor de la Apple, iOS 10.3 beta 5 aduce doar rezolvari ale problemelor anterioare de functionare si imbunatatiri ale experiente de utilizare. Desigur ca Apple a facut modificari interne pentru sistemul sau de operare, ele nefiind, in general, vizibile si pentru exterior, dar daca exista schimbari notabile le veti gasi aici.

Cei de la Apple au implementat deja iOS 10.3 o sumedenie de noutati importante, iar ele vor fi disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile tuturor dupa lansarea oficiala. Pana atunci, va puteti bucura de ele in versiunile beta si public beta ale iOS 10.3, asa ca daca vreti sa experimentati totul in avans, va recomand sa le instalat.

Separat de iOS 10.3 beta 5, compania Apple a lansat deasemenea watchOS 3.2 beta 5, tvOS 10.2 beta 5 si Xcode 8.3 beta 4, ieri fiind lansat macOS 10.12.4 beta 5.

ios 10.3 beta 5

11 COMENTARII

  1. Here’s an overview of changes discovered so far:

    Find My AirPods added to Find My iPhone app
    Siri support for cricket scores from Indian Premier League and International Cricket Council
    Safari support for Reduced Motion preference
    Prominent user security section in Settings app
    iOS 10.3 uses new Apple File System (APFS) which may free up some space
    Podcasts app has a widget like Music app, same app design
    New system level way for developers to request app rating, opt out option in Settings
    CarPlay status bar has persistent quick access to media, communication, and travel apps for quick switching without accessing the Home screen
    CarPlay gains quick access to albums from songs in Music, new Up Next screen
    Weather data in Maps app now has 3D Touch forecast