Prima Pagina jailbreak PreferMyFi 2 – cum setezi retelele Wi-Fi prioritare pe iPhone

PreferMyFi 2 – cum setezi retelele Wi-Fi prioritare pe iPhone

PreferMyFi 2 este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar el ne permite sa prioritizam conectarea la retelele Wi-Fi. Conform dezvoltatorului sau, noul tweak PreferMyFi 2 ne ofera posibilitatea de a seta prioritatea in baza careia se conecteaza iDevice-urile noastre la retelele Wi-Fi care sunt vizibile pentru ele.

Multumita acestei functionalitati oferite de catre PreferMyFi 2, putem alege ca iDevice-urile noastre sa se conecteze totdeauna la cea mai buna retea Wi-Fi posibila. Tweak-ul PreferMyFi 2 ne permite sa setam doar 2 retele predefinite din care iDevice-urile sa aleaga, asa ca daca aveti foarte multe la care va conectati constant, s-ar putea sa nu va ajute prea mult.

“Compatible with iOS 10. Prefer a priority for your WiFi networks! This tweak will allow you to place 2 WiFi networks, and make you connect to the first one, and if it’s down, it’ll try the second one. Configure from Settings.”

PreferMyFi 2 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

iphone wi-fi prioritate

  • Andreea

    Țin minte ca mai acum 3-4 ani numai despre asta postai pe iDevice, totul era despre iPhone si cydia, acum jumătate din știri sunt despre samsung! Pe mine una, mai convins ca samsung este mai bun decât iPhone și îmi place ca zici lucrurile pe față, nu cum sunt unii fanii apple ca srb, care sunstin compania pana in pânzele albe.