Love You To Bits este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Love You To Bits este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru promovare in AppStore in urmatoarele 7 zile. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Love You To Bits pentru noi, titlul fiind unul perfect pentru copii, dar si cei care cauta ceva diferit pentru joc zilnic.

Conform dezvoltatorilor, jocul Love You To Bits este un puzzle sci-fi in care va trebui sa il controlam pe Kosmo, un explorator spatial aflat in cautarea iubitei sale, Nova. In urma unui accident fatal, toate piesele robotului Nova au fost imprastiate in spatiul cosmic, astfel ca noi va trebui sa il ghidam pe Kosmo in aventura sa de a le descoperi si aduna pe toate.

“Love You to Bits” is a crazy cute, purely visual, puzzle-filled, point-and-click, sci-fi adventure spanning all around the universe. You will follow the journey of Kosmo, a clumsy, rookie space explorer in search of Nova, his robot girlfriend. After a fatal accident, all of Nova’s pieces get scattered in outer space! So now Kosmo wants to retrieve all Nova’s bits, rebuild her, and get back together.”

Love You To Bits este un joc in care vom explora planete virtuale indepartate si in care vom avea de infruntat creaturi extraterestre cu forme ciudate. In Love You To Bits va trebui sa ne folosim spiritul de intuitie si pe cel de observatie pentru a descoperi toate secretele ascunse de catre dezvoltatori, deci veti avea foarte mult de lucru.

“Explore the strangest worlds and planets, full of fantastic aliens, space-time puzzles, and hidden objects to collect. As you complete levels, you will discover Kosmo and Nova’s heartbreaking love story! Explore enigmatic planets full of mind-boggling puzzles to be solved! Meet and outsmart dozens of bizarre creatures and aliens from all around the universe!”

Love You To Bits este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store, urmand acest link.