Facebook – aplicatia a fost actualizata pe iPhone si iPad

2

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

Desi in lista de schimbari pe care Facebook a publicat-o pentru aplicatie nu se mentioneaza vreo schimbare importanta, Facebook a implementat o schimbare pentru clipuri video. Mai exact, aplicatia Facebook urmeaza sa afiseze reclame in mijlocul clipurilor video, asa ca daca nu doriti modificarea, ar fi bine sa evitati actualizarea de astazi.

Deasemenea, aplicatia Facebook ne permite sa setam si steaguri peste pozele de profil, actualizarea trebuind sa ne permita si acest lucru incepand de acum.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE REGULARLY. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP. SUPPORT FOR 3D TOUCH PEEK AND POP INTERACTION WITH PHOTOS, PROFILES AND LINKS.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

facebook-actualizare-iphone