Maze Alpha – un nou smartphone cu ecran fara margini

Va spuneam ca 2017 va fi anul smartphone-urilor ale caror ecrane nu au margini, iar Maze Alpha este cel mai bun exemplu in acest sens. Vorbim despre un smartphone produs in China, Maze Alpha fiind fabricat de catre o companie din Shanghai, ea promitand sa aduca pe piata un terminal cu adevarat surprinzator, prin design-ul creat pentru el.

Detaliile tehnice ale Maze Alpha nu sunt cunoscute, insa asta conteaza mai putin in fata unui design cu adevarat impresionant si asteptat de la producatori cu renume. In baza a ceea ce ni se arata in imagini, Maze Alpha va avea panoul frontal format complet dintr-un ecran, a carui diagonala ar fi de 6 inch, ideea in sine fiind cu adevarat uimitoare.

Maze Alpha nu este primul smartphone vine cu un asemenea ecran, Xiaomi Mi Mix aducand acelasi lucru anul trecut, insa acesta incepe sa devina un trend. Daca un producator necunoscut precum Maze a decis sa produca Maze Alpha pentru China, este clar ca vom vedea mai multe terminale similare produse acolo si vandute la preturi foarte mici.

Trend-ul este ca smartphone-urile sa nu mai aiba margini deloc la ecrane si nu se vede ce va avea Maze Alpha in partea inferioara, dar probabil va avea o margine, ca terminalul Xiaomi. Cred ca pana la sfarsitul anului vom vedea tot mai multe terminale ca Maze Alpha aparute din China si la preturi mult mai mici decat cele premium, cu schimbari similare.

Voi ce parere aveti despre Maze Alpha ?

Maze Alpha

Maze Alpha 1