Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 va egala iPhone 7 intr-un aspect important

Samsung Galaxy S8 va egala iPhone 7 intr-un aspect important

Samsung Galaxy S8 va avea suport pentru aproape la fel de multe benzi LTE precum iPhone 7, intr-o miscare surprinzatoare a companiei Samsung.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa egaleze, aproape, iPhone 7 in ceea ce priveste suportul pentru benzile LTE la care se va putea conecta in diverse zone de pe planeta. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba suport pentru 24 de benzi LTE de pe planeta, cu una mai putin decat a implementat compania Apple anul trecut in terminalul iPhone 7.

Informatia privind suportul extins al benzilor LTE din Samsung Galaxy S8 a fost confirmat de catre o agentie federala americana in cursul zilei de ieri prin certificarea terminalului. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea suport pentru aceste 24 de benzi LTE, facand dispozitivele compatibile, practic, cu aproape orice retea de telefonie mobila de pe planeta.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea integrat suport pentru o multitudine de chip-uri de conectivitate, plus acest suport LTE extins. Implementand compatibilitate cu atat de multe benzi LTE, cei de la Samsung se asigura ca vor putea lansa mai putine versiuni ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru clientii din diverze zone de pe planeta incepand din aprilie.

Samsung Galaxy S8 va egala iPhone 7 intr-un aspect important

Apple si-a facut o misiune din a oferi suport LTE cat mai extins pentru iPhone 7 si viitoarele modele ale terminalelor iPhone, iar cu seria Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung fac acelasi lucru. Multumita acestui stuport LTE extins, Samsung Galaxy S8 va putea fi lansat si in mai multe piete chiar dinprima zi, problema care a afectat alte lansari anterioare.

Acum Samsung Galaxy S8 va fi potrivit si pentru Asia si pentru Europa, sau SUA, in modele care au aceleasi componente, deci segmentarea nu va mai fi atat de necesara. A oferi suport LTE extins va aduce si o experienta mult mai unitara pentru Samsung Galaxy S8, astfel ca persoane din diverse zone vor avea aceleasi performante de navigare pe internet.

Vorbim aici despre terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 plus certificate pentru vanzare in SUA, insa probaibl versiunile din Europa si Asia vor avea exact acelasi modem. Cei de la Samsung nu au confirmat deocamdata noutatile privind Samsung Galaxy S8, insa probaibl o vor face in momentul in care vor prezenta oficial produsul.

samsung galaxy s8 lte iphone 7

 • Mr. Tambourine Man

  Dar sigur va egala iPhone 6s in performante!

 • Srb Srb

  Cand iphone 8 este dupa colt..reusestc si ei sa prinda din urma ip7

 • V.P

  performante = rapiditate ,, in rest S7 da de pamant cu iPhone 7 de nu se vede , si este mai batran decat iPhone 7 .

 • Mr. Tambourine Man

  Stii care va fi noutatea senzationala a lui Esnoua la anul?

 • Florin

  Cu alte cuvinte exynos va fi compatibil cu toate benzile. Asta e o veste excelenta. Anul trecut pe s7 au folosit snapdragon in State pt ca exynos avea probleme cu viteza pe anumite benzi. Cine a vrut exynos l-a comandat din Canada…..Anul asta nu mai au scuze sa vanda doar Snapdragon aici, prin urmare o sa pot sa cumpar S8 direct de aici😊

 • cuesnecenzurat

  Corect, insa Samsung a livrat in State cel cu configuratia corecta si completa pentru a acoperii toate benzile fata de Apple care tot in State prin iphone7 e divizat(segmentat) in 2 configuratii hardware(articolul e doar un pic de oda adresat necunoscatorilor):
  pentru Verizon si Sprint sunt cele cu Qualcomm si suport GSM/CDMA/WCDMA/TD-SCDMA/LTE, iar pentru AT&T si T-Mobile cele cu Intel cu doar GSM/WCDMA/LTE.
  Iphone7 echipate cu modem Intel nu au suport CDMA si sunt inoperabile in bezile LTE Verizon/Sprint dar si cu performante mai mici fata de cele Qualcomm ca si viteza, performante echilibrate ulterior de catre Apple prin limitarea celor cu qualcomm.>> Rusinica Apple!
  Asa ca nu stim la care segmentare si la care iphone 7 se refera autorul, cel cu Intel ori cel cu Qualcomm, ca si viteze nu mai e cazul, e totul redus la potenta Intel, iar Samsung S7 beneficiaza in continuare de suportul nativ qualcomm :))

 • Gabriel.86

  Hai cu replica srb la comentariul lui cuesnecenzurat. Atotstiutorule.

 • cuesnecenzurat

  decat sa urle la Luna mai bine nu…

 • Andrewsbcr

  Srb spune doar ‘Apple the best’, atât poate săracul… Dacă ii dai date concrete, se retrage din discuție pentru ca nu se poate apăra

 • Florin

  Asta sa o citeasca Srb. Nu folosesc iphone.

 • Florin

  Stie eu. O sa vina in cutie cu un sticker cu un mar pe el. De aratat oricum toate arata la fel… cu sticker ar fi estetic identice 😂😂

 • Leo MC

  E doar o părere; eu le-am avut puțin timp pe amândouă și, deși am găsit unele aspecte care mi-ar plăcea să existe în iOS, cred că iPhone este o alegere mai bună.