Samsung Galaxy S8 va egala iPhone 7 intr-un aspect important

Samsung Galaxy S8 va avea suport pentru aproape la fel de multe benzi LTE precum iPhone 7, intr-o miscare surprinzatoare a companiei Samsung.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa egaleze, aproape, iPhone 7 in ceea ce priveste suportul pentru benzile LTE la care se va putea conecta in diverse zone de pe planeta. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba suport pentru 24 de benzi LTE de pe planeta, cu una mai putin decat a implementat compania Apple anul trecut in terminalul iPhone 7.

Informatia privind suportul extins al benzilor LTE din Samsung Galaxy S8 a fost confirmat de catre o agentie federala americana in cursul zilei de ieri prin certificarea terminalului. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea suport pentru aceste 24 de benzi LTE, facand dispozitivele compatibile, practic, cu aproape orice retea de telefonie mobila de pe planeta.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea integrat suport pentru o multitudine de chip-uri de conectivitate, plus acest suport LTE extins. Implementand compatibilitate cu atat de multe benzi LTE, cei de la Samsung se asigura ca vor putea lansa mai putine versiuni ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru clientii din diverze zone de pe planeta incepand din aprilie.

Samsung Galaxy S8 va egala iPhone 7 intr-un aspect important

Apple si-a facut o misiune din a oferi suport LTE cat mai extins pentru iPhone 7 si viitoarele modele ale terminalelor iPhone, iar cu seria Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung fac acelasi lucru. Multumita acestui stuport LTE extins, Samsung Galaxy S8 va putea fi lansat si in mai multe piete chiar dinprima zi, problema care a afectat alte lansari anterioare.

Acum Samsung Galaxy S8 va fi potrivit si pentru Asia si pentru Europa, sau SUA, in modele care au aceleasi componente, deci segmentarea nu va mai fi atat de necesara. A oferi suport LTE extins va aduce si o experienta mult mai unitara pentru Samsung Galaxy S8, astfel ca persoane din diverse zone vor avea aceleasi performante de navigare pe internet.

Vorbim aici despre terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 plus certificate pentru vanzare in SUA, insa probaibl versiunile din Europa si Asia vor avea exact acelasi modem. Cei de la Samsung nu au confirmat deocamdata noutatile privind Samsung Galaxy S8, insa probaibl o vor face in momentul in care vor prezenta oficial produsul.

samsung galaxy s8 lte iphone 7