Samsung Galaxy S8 a devenit viral pe internet

Samsung Galaxy S8 a devenit viral pe internet, un clip video pentru teasing-ul sau adunand zeci de milioane de vizualizari intr-o perioada scurta.

Samsung Galaxy S8 a devenit viral pe internet multumita clipului videp de teaser pe care compania Samsung l-a lansat pentru el la Mobile World Congress 2017. Puteti vedea mai jos clipul video cu care compania Samsung a confirmat noul design al Samsung Galaxy S8 in cadrul Mobile World Congress 2017, el devenind viral dupa lansarea sa.

Conform unor masuratori facute de catre o agentie de publicitate din SUA, teaserul pentru Samsung Galaxy S8 a fost vizualizat de zeci de milioane de ori. Clipul video promotional pentru Samsung Galaxy S8 a fost atat de popular incat a intrecut si clipul YouTube Rewind publicat la sfarsitul anului trecut de catre cei de la YouTube pentru a recapitula cele mai importante momente din 2016.

Doar saptamana trecuta, teaserul pentru Samsung Galaxy S8 a inregistrat peste 26 de milioane de vizualizari in lumea intreaga, insa el a fost publicat cu doua saptamani in urma. In aceasta idee, numarul de vizualizari pentru teaserul Samsung Galaxy S8 a determinat numirea acestuia ca fiind un clip viral, lucru adevarat.

Samsung Galaxy S8 a devenit viral pe internet

Samsung Galaxy S8 era oricum viral de ceva vreme, extrem de multa lume fiind interesate sa-i afle absolut toate secretele inaintea prezentarii. Acest interes enorm pentru Samsung Galaxy S8 a generat si numarul foarte mare de vizualizari pentru teaserul publicat de catre companie, asa ca era normal sa aflam informatii de acest gen.

Cei de la Google au confirmat noul design al Samsung Galaxy S8 in teaser, aratand ca ecranul va acoperi aproape intregul panou frontal al carcasei. Aceasta este si cea mai mare schimbare pe care o aduce Samsung Galaxy S8 pentru lumea intreaga, diverse alte modificari fiind facute in baza acestei inlocuiri a ecranului terminalului.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat de catre compania Samsung pe 29 martie, aceast teaser confirmand data la care intreaga lume va vedea noul smartphone. Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie disponibil pentru precomanda din data de 10 aprilie, lansarea putand avea loc pe data de 28 aprilie in zeci de tari de pe planeta.

https://www.youtube.com/watch?v=2iNTxLXO-Iw