Viber anunta conversatiile secrete pe iPhone

Viber este una dintre cele mai mari retele de mesagerie text de pe planeta, cu peste 800 de milioane de utilizatori inregistrati in lumea intreaga in momentul de fata. Desi este populara in principal in Asia, Europa de Est si Africa, Viber are totusi aproape la fel de multi utilizatori precum Facebook Messenger, o realizare cu adevarat impresionanta.

Avand in vedere numarul mare de utilizatori, cei de la Viber au anuntat astazi implementarea unei functii numite secret chats. Folosind aceasta noua functie utilizatorii vor avea posibilitatea de face conversatii care dispar automat la o anumita perioada de timp dupa trimitere, functia fiind oferita si de alte platforme concurente celei Viber.

Viber ofera de ceva vreme un sistem care permite trimiterea de mesaje ce dispar automat, insa aceasta noua functie extinde totul la conversatii intregi. Mesajele partajate in cadrul acestor conversatii secrete nu pot fi retrimise catre alte persoane, nu pot fi salvate intr-un screenshot si desigur ca orice mesaje din cadrul lor sunt criptate la trimitere si primire.

Conversatiile pot fi partajate inclusiv cu un PIN pentru securitate ridicata, iar asa utilizatorii se asigura ca nimeni nu va putea citi vreodata continutul lor. Practic, Viber ofer acum intimitate totala pentru conversatiile utilizatorilor, lucru pe care si alte platforme il fac de ceva vreme, dar in versiuni usor diferite fata de cea propusa acum de Viber.

viber conversatii secrete