Samsung Galaxy S8 este comparat cu Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta cu Samsung Galaxy Note 7 pentru a ne arata schimbarile.

Samsung Galaxy S8 este comparat cu Samsung Galaxy Note 7 intr- noua imagine, Samsung Galaxy S8 Plus aparand deasemenea in aceasta imagine “exploziva”. Alaturarea dintre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 7 nu poate decat sa aduca in amintire faptul ca Samsung a avut atat de multe probleme cu acest smartphone.

Privind imaginea puteti vedea o discrepanta destul de mare intre ecranele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 7, primul trebuind sa aiba un ecra mai mare decat al doilea. Samsung Galaxy S8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy Note 7 a avut un ecran cu diagonala de 5.7 inch, desi usor mai mica.

Desi Samsung Galaxy S8 este mai ingust, faptul ca ecranul sau acopera mai mult din panoul frontal a permis oferirea unei diagonalei mai mari decat in cazul Samsung Galaxy Note 7. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 este mai mic decat Samsung Galaxy Note 7, dar are totusi un ecran cu diagonala usor mai mare, lucru imposibil de crezut acum cateva luni.

Samsung Galaxy S8 este comparat cu Galaxy Note 7

Separat de Samsung Galaxy S8, interesant este si faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus are dimensiuni aproximativ identice cu cele ale Samsung Galaxy Note 7. Samsung Galaxy S8 Plus va avea un ecran de 6.2 inch, cu 0.5 inch mai mare decat cel al Samsung Galaxy Note 7, dar este mai ingust decat smartphone-ul lansat in toamna.

Atat Samsung Galaxy S8, cat si Samsung Galaxy Note 7 impartasesc acelasi producator de baterii, adica subsidiara companiei Samsung numita Samsung SDI. Desi aceasta subsidiara a facut baterii defecte pentru Samsung Galaxy Note 7, iata ca ea a fost aleasa pentru a furniza bateiri si pentru Samsung Galaxy S8, in ciuda posibilelor probleme.

Comparatia aceasta intre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 7 ne arata totusi cat de multe a reusit sa faca Samsung cu seria sa. Samsung Galaxy S8 va fi un smartphone elegant, cu un ecran mare, iar fata de modelele anterioare va oferi o experienta vizuala, si de folosire, cu mult diferita.

UPDATE: Se pare ca terminalele Samsung Galaxy S8 din imagini nu sunt reale.

samsung galaxy s8 comparat galaxy note 7

42 COMENTARII

 1. ca sa se inteleaga sau sa se si vada cata lupsa de originalitate si ordine are samsung in interfata acestui telefon icoanele devin mai mici la un tel mai mic practic cu o diagonala mai mica … oribil… nu au si ei niste reguli de urmat… un fel de sablon… sau forma icoanelor… sa fie toate la fel… nu! doar cele de sistem preinstalate… oribil inca o data

 2. Fake!
  1. nu este vorba despre o fotografie ci doar o imagine prelucrata, Note 7 are 13h13 fata de “s-uri” cu 01h25 ca si ora, claritate text Note 7 vs S-uri
  2. S8 este ‘acealasi’ cu S8+ aceeasi imagine doar scalata, nivel baterie identic, aceeasi reflexie a fotografului, dimensiuni icons, cele de pe S8+ automat mai mari prin marirea imaginii!
  3. chiar si prin scalarea fata de Note 7 nu stim daca respecta cotele exacte.

 3. V.P am postat imaginea originala cu Note7 (Acest comentariu așteaptă moderarea…) ce sa le explici ca o imagine marita sau miscorata se face complet si nu doar la contur? cand miscorezi “S8” se miscoreaza toata imaginea cu icons cu tot, daca maresti la fel… chior sa fi sa nu vezi ca e una si aceeasi imagine la s8/s8+. Daca faceau scalarea cu ecarnul inchis poate le iesea.
  ca si test sa ia una imagine cu telefon si sa faca down si up sa ne zica daca icons raman la fel… vaiii :)))

 4. Eu nu va inteleg de ce il bagati in seama pe srb. Oricum nu are nicio viața. Este complet inutil si aici. Nu are niciun fel de argument in ce spune. La nicio postare. Chiar nu înțeleg de ce trebuie sa ii răspundeți. Omul asta te coboara la nivelul lui si apoi te face din experienta.

 5. Mie unul mi se pate ca e mai simetric Note 7 decât S8+ mai ales,degeaba are 6.2″ dacă e îngust ca naiba,chiar ca arată ca un liniar. Parca văd mai multă informație dintr-o privire pe Note de 5.7″ decât pe S8 de 5.8″. Strict părerea mea. Apoi și in articol e plin de cuvântul “îngust”,credeți ca degeaba?

 6. daca aveai creier iti dadeai seama ca am argumente solide, plus ca eu vorbesc si de viitor…doar saracii gandesc in trecut si prezent

 7. Iti respect opinia insa cine ce sa mai inteleaga… Note e prea lat, acum asta nu e deajuns de lat. 🙂
  Comparatii bune o sa avem prin poze reale sau video, nu porcarii de-astea.
  Momentan nu avem mai nimic concret!

 8. Nu am zis niciodată ca Note e prea lat,și da,așa este,vedem live ce și cum,dar câte leak-uri au apărut tot cu liniarele astea,nu cred ca vor fi altfel. Mai ții minte câta bășcălie s-a făcut de iPhone 5 ca l-au lungit cu 0.5″ dar latimea a rămas la fel? Și arătau ca iPhone 10 e cât un bat de pescuit de mare și tot așa de lat. Aici la S8 nu doar ca l-au lungit dar l-au și îngustat. Dacă păstrau latimea lui Note era jos pălăria!

 9. Sunt superbe, ma bucur nu doar ca au făcut aceste smartphone uri extrem de compacte, dar au păstrat și carcasa foarte eleganta de sticla

 10. Probabil ca aceasta a fost calea de a face aceste smartphone uri foarte frumoase atât de compacte
  Acum ce mai vrei? Telefoanele sunt superbe, compacte, puternice…. Dacă le făceau în stilul lui NOTE 7 și erau mai mari tot nu era bine
  Trebuie sa recunoști ca Samsung a făcut o treaba excelenta cu aceste smartphone uri

 11. Originalitatea nu are nicio treaba cu ordinea, indiferent ce ai face nu poți mulțumi pe toată lumea
  Ție poate nu îți place, dar altuia ii place
  Acum sa acuzam și Apple ca nu are pic de originalitate și ordine pentru ca pictogramele sunt foarte mari și ocupa jumătate de display, mai ales acel control center

 12. Asa cum se descurca și pe i6/7 Plus care la cât e de prost construit e cât o tava
  S8 are un display de 5,8 inch, dar e mai mic ca el
  Sincer fi și tu om odată și termina naiba cu comentariile fără baza reala (mai ales raport la situația Apple)

 13. Sa lasam misto-urile, sunt si vor mai fi, uite un exemplu recent, acelasi s8 intr-o comparatie cu ‘i8’ in postarea: “iPhone 8 alb este comparat cu Samsung Galaxy S8” devine SUPERB doar prin adaugarea butonului virtual iphone, desi sunt identice ca si dimensiuni sau display, fara acel buton redevine ‘mizerie’, prea ingust, prea inalt, bla, bla… cunosti restul :)))
  Din leak-uri nici mie nu imi place versiunea + insa nu e o concluzie finala, finala va fi cand il vad in realitate, cand il tin in mana si cand interactionez cu el.

 14. Omul iti spune ca poti sa faci iconitele si poti personaliza telefonul cum vrei, iar tu ii raspunzi ca poate nu vrei? WTF? Ciudata personalitate tre’ sa ai

 15. ABSOLUT CORECT, la acel articol nu îmi amintesc ca Amfetamin sa posteze un comentariu care sa facă referire la acel concept (copiat pe deasupra și după S8) faptul ca e îngust, nesimetric și ca degeaba are acea diagonala dacă e ingust
  Nici Srb și nici ceilalți fani Apple nu au SUA ca e îngust și telecomanda sau liniar….. Le a plăcut

 16. a vrea inseamna sa ai si un motiv sa vrei ceva-ul ala… eu altul decat dureri de cap (pe unde mai era nush ce… sau cum mai faceam aia ca sa fie nush cum …) nu vad. a, poate sorcova…

 17. Srb nu mai raspunde ca deja pici în ridicol cand spui ca ai vreun argument. Din pacate esti ingust rău in tot ceea ce scrii si când 90% la suta din lumea ce vrea sa mai citeasca ceva pe site-ul asta iti spune ca esti prostut, ar fi bine sa incepi sa iti pui intrebari.
  Pe de altă parte când vei avea vreun alt argument decat superb si apple este inovativ (alte argumente nu am gasit pana acum) atunci poate mai discutam.
  Si controleaza-ti reacțiile si limbajul.

 18. Hopaa. Din ce am vazut prin leak-uri parea mult mai slender. Acum pare chiar interesant…ma refer la s8 simplu. E inalt cam cat un s7 edge, doar ca e mai subtire. Asta o sa ajute mult la folosirea cu o mana. Sa stiti ca astia de la Samsung si LG au mirosit ei ceva ergonomie cu formatul asta dubios.