Asa arata un joc dezvoltat in totalitate pe iPad

Starsceptre este un joc pe care il vom vedea in curand disponibil in AppStore, el fiind dezvoltat in totalitate folosind doar tablete iPad ale companiei Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea un trailer pentru joc, el aratandu-ne gameplay-ul de care utilizatorii vor avea parte dupa ce vor instala titlul in propriile iDevice-uri dupa lansare.

Starsceptre a fost dezvoltat folosind o aplicatie numita Codea, ea permitand dezvoltarea de aplicatii pentru platforma iOS direct de pe tabletele iPad. Vorbim despre un joc cu grafica retro, in care trebuie sa controlam o micuta naveta spatiala care trebuie sa distruga tot ceea ce ii iese in cale, ideea din spatele sau nefiind 100% noua.

In afara animatiilor din joc, tot procesul de codare a fost facut folosind tablete iPad, iar asta pentru a demonstra ce se poate realiza cu tableta celor de la Apple. Avand in vedere atentia pe care compania Apple incearca sa o indrepte spre iPad, n-ar fi greu de crezut ca totul este o campanie de promovare a americanilor, insa dovezi nu exista.

Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Starsceptre pentru publicul larg, insa macar vedeti ce se poate realiza pe iPad.