Prima Pagina iPad iPad – iata cum faci calcule cu o functie secreta

iPad – iata cum faci calcule cu o functie secreta

iPad nu are o aplicatie Calculator, precum terminalele iPhone ale companiei Apple, insa in ciuda acestui lucru, iOS 10 pentru tableta permite efectuarea de calcule. Cei de la Apple ne permit sa folosim Spotlight pentru a face orice fel de calcule dorim direct in interfata acestui sistem de cautare pe internet, dar si prin datele din iDevice-uri.

In imaginile de mai jos puteti vedea doua exemple de utilizare a Spotlight pentru a face calcule, simpla introducere a calculelor matematice in Spotlight afisand si rezolvarile. Spotlight poate face si calcule complicate precum aplicatia Calculator a iOS, asa ca aveti parte de ceva similar, doar ca va trebui sa introduceti din tastatura toate calculele.

Pentru a accesa Spotlight trebuie sa glisati de sus in jos in ecranul principal de aplicatii, iar mai apoi introduceti calculele in bara de teste din partea superioara a ecranului.

ipad aplicatie calculator

pad exponente

 • Florin

  Funcționează pe orice idevice.

 • Srb Srb

  Prea tare. Apple rulz

 • christi

  E de la prima versiune de iOS 10

 • Revyne

  Super tare, probabil unul dintre cele mai utile trucuri pe cale le-am descoperit in ultima vreme, in special pentru ca folosesc calculatorul destul de des.

 • Dan

  Ai vrut să zici iOS 9