Samsung Galaxy S8 alb si auriu apar in primele imagini

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus alb si auriu apar in primele doua imagini care ne arata cum va fi noul design.

Samsung Galaxy S8 alb si un Samsung Galaxy S8 Plus auriu apar astazi in primele imagini care ne arata ce fel de culori va oferi compania Samsung pentru ele. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi vandute de catre cei de la Samsung in nu mai putin de 7 culori in momentul lansarii oficiale, iar pana acum am vazut 3 dintre ele, inclusiv cele de acum.

Uitandu-ma la imaginile cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus negre, albe si auriuu, realizez ca versiunea neagra este cea care arata cel mai bine dintre toate. Pe versiunea neagra a Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus se potrivesc toate aproape perfect, in timp ce pe versiunile alba si aurie camera si senzorii nu se potrives atat de bine.

Detalii noi cu privire la Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu apar impreuna cu aceste poze, dar acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca stim cam tot. In ciuda acestui lucru, noile imagini cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ne arata ce fel de design vor avea smartphone-urile in alte culori decat cea neagra, standard.

Samsung Galaxy S8 alb si auriu apar in primele imagini

Din pacate nu vedem si carcasa acestor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru a ne da seama cum arata intregul design in alte culori. Este de presupus ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu vor arata chiar atat de bine in orice culoare, mai ales cu un ecran care acopera atat de mult din panoul frontal.

Separat de aceste poze cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, cele doua terminale au fost certificate pentru vanzare in China. Vorbim despre Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus care au chip Exynos si 6 GB RAM, conform zvonurilor de pana acum, compania Samsung comercializand o versiune diferita in Europa si SUA.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost certificate pentru vanzare in SUA si China, este clar ca aparitia lor este tot mai iminenta. Samsung nici nu ascunde faptul ca va lansa oficial Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in curand, asa ca ramane doar sa le vedem prezentate oficial impreuna cu toate secretele.

samsung galaxy s8 alb si auriu imagini

samsung galaxy s8 alb si auriu imagini 1