Samsung Galaxy S8 Plus – prima imagine cu bateria

Samsung Galaxy S8 Plus ajunge astazi din nou in centrul atentiei multumita bateriei de 3500 mAh, care este prezentata intr-o prima imagine. Puteti vedea mai jos cum arata bateria Samsung Galaxy S8 Plus, aceasta fiind fabricata de catre cei de la Samsund SDI, subsidiara care a fabricat bateriile explozive folosite in Samsung Galaxy Note 7.

Stiam de ceva vreme ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba baterii fabricate de catre cei de la Samsung SDi, iar acum vedem si o confirmare. Aceasta baterie a fost produsa in data de 21 februarie in fabrica din Vietnam a Samsung SDI, cele din lotul sau urmand a ajunge in Samsung Galaxy S8 Plus luna aceasta.

Teoretic, aceasta noua baterie creata special pentru Samsung Galaxy S8 Plus ar trebui sa fie de calitate mai buna decat cea pe care compania Samsung a folosit-o in Samsung Galaxy Note 7. Teoretic, Samsung Galaxy S8 Plus ar trebui sa fie mai sigur decat terminalul lansat in luna august a anului trecut, dar asta ramane de vazut.

Samsung Galaxy S8 Plus – prima imagine cu bateria

Stiam de ceva vreme ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu vor scapa de Samsund SDI, dar compania Samsung va folosi si alti parteneri pentru baterii. Avand in vedere importanta Samsung Galaxy S8 Plus, compania coreeana a creat un proces nou pentru a fabrica aceste componente astfel incat ele sa fie cat se poate de sigure.

Samsung a regandit complet procesul de verificare al produselor sale astfel incat Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa nu aiba probleme cu exploziile. Explicatii destul de clare au fost oferite privind masurile de siguranta gandite pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar ramane de vazut pe cati ii vor convinge acestea.

Daca Samsung Galaxy S8 Plus va avea o baterie de 3500 mAh produsa de catre Samsund SDI, Samsung Galaxy S8 va avea o baterie de 3000 mAh de la acelasi producator. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate pe 29 martie de catre compania Samsung, lansarea urmand a ave aloc pe data de 21/28 aprilie.

samsung galaxy s8 plus baterie