Apple Park va fi inaugurat cu prezentarea iPhone SE 2017 si iPad Pro 2

Apple Park, noul campus al companiei Apple, va fi deschis oficial in luna aprilie, iar cei din Cupertino intentioneaza sa marcheze evenimentul asa cum se cuvine. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa organizeze in Apple Park si conferinta pentru prezentarea iPhone SE 2017, plus a noilor modele ale tabletelor iPad Pro 2 pe care le asteapta multa lume.

Informatiile vin de la parteneri ai companiei Apple, carora cei din Cupertino le-au cerut sa grabeasca productia noilor modele ale iPad Pro 2, inclusiv cel cu ecran de 10.5 inch. Initial se estima ca iPad Pro 2 va fi prezentata in martie, iar lansarea modelului cu ecran de 10.5 inch va avea loc in may – iunie, dar Apple pare sa fi grabit productia.

Desi iPad Pro 2 10.5 inch va intra in productie mai devreme, noul model cu ecran de 12.9 inch ar urma sa intre in productie mai tarziu decat se anticipa. Mai exact, acesta ar urma sa fie lansat in mai – iunie pe pietele globale, compania Apple punand accent mai mare pe modelele cu ecran normal in schimbul celui de 12.9 inch.

Ca Apple ar vrea sa prezinte iPhone SE 2017 si noile modele ale iPad Pro 2 in aprilie pentru inaugurarea Apple Park este foarte plauzibil. Daca acest lucru este si adevarat, vom afla abia cel mai devreme saptamana viitoare, cand ar putea fi trimise si invitatiile jurnalistilor care ar urma sa fie prezenti la aceasta conferinta a companiei americane.

Saptamana trecuta s-a speculat ca Apple va inaugura Apple Park pe 4 aprilie si va organiza aceasta conferinta atunci, asa ca tineti minte aceasta data.

“Apple has moved ahead the production for its planned new 10.5-inch iPad to March instead of an earlier timetable set for May-June and is expected to unveil the new iPad at a product event to be held in early April to mark the inauguration of Apple’s new headquarters in California. However, the production schedule for an upgrade 12.9-inch iPad Pro still remains unclear. The sources estimated that volume production of the new 12.9-inch iPad Pro may kick off in May-June.”

apple park conferinta apple

19 COMENTARII

  1. oamenii mici nu pot aprecia locul de munca creat de angajator, prefera fabricile de fier cojit si ruginit unde sunt otraviti angajatii…da restul propaganda. Nu ai cum sa intelegi o constructie ca aceasta

  2. Samsung este compania care a ridicat Burj Khalifa din Dubai :))) are o divizie care face si asta. Apple ce a facut? A plătit doar o alta firma sa ii construiasca sediul.
    Se bucura unii de parca vor sta si ei in sediu :)))

  3. foxcon e una , apple campus este alta. Acuma doar nu vrei ca Apple sa aiba grija si de samsung si cu fabricile nu? deja le da bani destui pe componente

  4. Fara tim cook si mentalitatea lui de a face bani/profit mai mare, nu aveau asa ceva. Totusi totul se face pe bani.Steve avea mentalitatea focusata pe produs si nu pe om

  5. in 2004 Samsung finaliza Petronas Twin Towers, iar in 2010 cea mai inalta cladire construita vreodata de om, 828m: Burj Khalifa, cu cercuri de-astea la sol se joaca doar!

  6. tati, poate a fost si ea parte din cele 3 firme de constructii, dar liderul si cea care dadea tonul era Arabtec,samsung doar asculta