iPhone 8 va fi mai atractiv ca Samsung Galaxy S8

iPhone 8 va fi mai atractiv decat Samsung Galaxy S8 conform unui reputat analist american, iar asta va afecta vanzarile produsului Samsung.

iPhone 8 va fi mai atractiv decat Samsung Galaxy S8, conform unui analist cu o reputatie foarte buna in ceea ce priveste estimarea trend-urilor pietelor, dar si anuntarea functiilor noi ale produselor nelansate. El este de parere ca iPhone 8 va afecta vanzarile Samsung Galaxy S8 multumita schimbarilor mai importante decat in cazul produsului Samsung.

Conform acestui analist, implementarea unui ecran OLED in iPhone 8 ar reprezenta o schimbare mai mare decat cresterea ecranului Samsung Galaxy S8. Analistul este de parere ca Samsung Galaxy S8 nu va avea noutati majore separat de ecranul de dimensiune mai mare, iar iPhone 8 va veni nu doar cu un ecran mai mare, ci si cu unul OLED, o camera 3D si multe altele.

Practic, pentru iPhone 8 compania Apple implementeaza mai multe schimbari decat va implementa Samsung in Samsung Galaxy S8, sau cel putin aceasta este baza teoriei. Realitatea este ca pentru iPhone 8 schimbarile de anul acesta vor fi mult mai radicale decat cele pe care Samsung Galaxy S8 le va aduce pentru fanii companiei Samsung.

iPhone 8 va fi mai atractiv ca Samsung Galaxy S8

Desi cu iPhone 8 compania Apple va ajunge din urma Samsung Galaxy S8 din anumite puncte de vedere, noutatile sale sunt mai interesante pentru unii, in timp ce altele sunt oferite in premiera. In aceasta idee, iPhone 8 ar putea fi perceput ca avand un avans tehnologic in fata Samsung Galaxy S8 multumita acestor schimbari, iar asta se va vedea, probabil, in vanzari.

Separat de „efectul” iPhone 8, vanzarile Samsung Galaxy S8 vor fi afectate si de faptul ca terminalul va avea mai putin timp de existenta pe piata fata de predecesorul sau. Analistul sustine ca Samsung Galaxy S8 va avea vanzari cu pana la 7 – 12 milioane de unitati mai mici decat predecesorul sau, iar diferenta este una mare, daca luam in calcul faptul ca totalul ar fi de 40 – 45 de milioane de unitati.

„As Galaxy S8 lacks sufficiently attractive selling points (except full-screen design), the OLED iPhone could well be a bigger draw for consumers.”

Foarte multa lume are asteptari enorme de la Samsung Galaxy S8 si iPhone 8, iar terminalele nu trebuie sa dezamageasca din vreun punct de vedere. Daca iPhone 8 va aduce intr-adevar mai multe schimbari decat Samsung Galaxy S8 vom afla abia in toamna, iar tot atunci vom vedea si daca aceste previziuni se vor dovedi a fi adevarate.

iphone 8 atractiv samsung galaxy s8