iPhone 8 concept arata functia de realitate augmentata

iPhone 8 va avea o noua functie pentru realitate augmentata implementata de catre compania Apple cu ajutorul unei camere 3D si a unui senzor cu infrarosu. Compania Apple a investit masiv in dezvoltarea acestei noi functii pentru utilizatorii sai, iar in iPhone 8 am putea vedea pentru prima oara ce fel de functionalitate ne va oferi ea.

Acest concept sugereaza ideea ca realitatea augmentata ar putea fi folosita pentru a inlocui wallpaper-urile in iPhone 8, dar si pentru noi functii de navigatie ghidata. Mai mult decat atat, ea ar putea fi combinata si cu un Siri mult imbunatatit, pentru a oferi iPhone 8 un look modern, care este departe de ceea ce avem acum de la compania Apple.

In continuare, vedem foarte bine prezentat modul in care noul ecran al iPhone 8 ar urma sa fie impartit de catre compaina Apple. S-a spus in diverse zvonuri ca desi iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch, doar 5.2 inch ar urma sa afiseze informatii, restul urmand a fi folosit pentru o sectiune speciala de control ce va inlocui butonul Home.

Acest concept ne arata foarte bine cum ar putea gandi compania Apple aceasta schimbare pentru iPhone 8 si cum ar putea aranja interfata iOS 11. Desigur ac aici vorbim doar despre viziunea unui grafician si nu despre ceva 100% sigur, asa ca in final iPhone 8 ar putea arata totusi destul de diferit fata de ceea ce ne este aratat in imagini.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

iphone 8 concept x

iphone 8 concept x 1

iphone 8 concept x 2

iphone 8 concept x 3

iphone 8 concept x 4

iphone 8 concept x 5

iphone 8 concept x 6

12 COMENTARII

  1. ha ha….eu cu samsung nu am nimica…..Android nu suport…..pentru mine samsung inseamna doar ceva NOTE…in rest…” bate vantul “…maculatura..