Samsung Galaxy S8: preinregistrari deschise de parteneri

Samsung Galaxy S8 este promovat in pagini de preinregistrare create in cadrul website-urilor Samsung din cateva tari de pe planeta.

Samsung Galaxy S8 a aparut astazi pe paginile multor parteneri ai companiei Samsung sub forma unor pagini in care utilizatorii interesati de termina se pot inscrie pentru a fi anuntati cand el va fi prezentat. Parteneri Samsung din Australia, Brazilia si India au pagini dedicate Samsung Galaxy S8, unele cu chestionare privind dorintele clientilor.

Printre aceste chestionare, cei de la Samsung sunt interesati sa vada ce si-ar dori clientii sa aiba in noul Samsung Galaxy S8, desi productia a inceput deja. Totusi, Samsung incearca probabil sa afle pe ce sa puna accent in prezentarea Samsung Galaxy S8 in ideea de a atrage atentia asupra functiilor pe care clientii companiei sunt dornici sa le aiba in terminal.

Separat de acestea, in chestionarele pentru Samsung Galaxy S8 este dezvaluita si o noua culoare ametist, aceasta fiind prezenta in chestionarul pentru Samsung Galaxy S8 din pagina braziliana a Samsung. Vorbim probabil despre acea culoare violet, similara orhideei, pe care Samsung Galaxy S8 ar urma sa o ofere pentru carcasa si panoul frontal.

Samsung Galaxy S8: preinregistrari deschise de parteneri

Samsung este disperata sa tina Samsung Galaxy S8 in atentia fanilor Android in speranta de a nu-i pierde pe acestia in fata companiilor Huawei si LG. Huawei P10 si LG G6 au fost lansate inaintea Samsung Galaxy S8, iar multi se gandesc sa cumpere cele doua smartphone-uri inainte de a se gandi la produsul pe care Samsung vrea sa il anunte la finalul lunii.

Intr-o tentativa disperata de a convinge lumea sa astepte Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung dezvaluie aproape toate noutatile inaintea prezentarii oficiale. Aceasta strategie va lasa Samsung Galaxy S8 fara surprize in momentul prezentarii oficiale, lucru care ar putea fura din importanta evenimentului, asa cum se intampla si la Apple.

In momentul de fata nu prea mai exista ceva ce sa nu fie cunoscut in legatura cu Samsung Galaxy S8, aproape toate noutatile sale fiind zvonite intr-o forma sau alta. Pretul ramane singura necunoscuta cu privire la Samsung Galaxy S8, insa cred ca pana la finalul lunii vom afla si detalii cu privire la banii ce vor trebui platiti pentru acest dispozitiv.

Samsung Galaxy S8 preinregistrare