iPhone 8 va fi lansat tarziu in cursul anului 2017

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat mai tarziu decat de obicei din cauza dificultatii de productie pentru ecranul OLED Cu noul 3D Touch.

iPhone 8 va ajunge pe piata mult mai tarziu decat am spera unii dintre noi, compania Apple avand planuri diferite fata de ceea ce si-ar dori multi clienti ai sai. Conform unor informatii aparite astazi, partenerii Apple s-ar pregati sa livreze componente pentru iPhone 8 abia in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2017, dar nu mai devreme.

TPH Holding este compania de la care vin o parte dintre informatii, ea urmand a furniza senzori tactili pentru ecranul AMOLED al iPhone 8 abia in T4 2017. Nissha Printing o va acompania, insa aceasta din urma companie va furniza minim 80% dintre aceste componente pentru iPhone 8, insa lucrurile s-ar putea schimba pana in toamna anului 2017.

In mod normal, daca iPhone 8 va fi fost lansat in septembrie 2017, atunci componentele ar trebui sa intre in productie in perioada iunie – iulie. Productia in masa ar trebui sa inceapa in august, insa partenerii Apple pentru iPhone 8 par sa se pregateasca pentru o lansare mult mai tarzie decat de obicei si exista motive solide pentru asta.

iPhone 8 va fi lansat tarziu in cursul anului 2017

Conform partenerilor Apple, productia ecranului iPhone 8 se dovedeste a fi mult mai dificila din cauza noului modul 3D Touch creat pentru el. Aceasta componenta va fi mai scumpa decat in cazul actualelor modele ale iPhone, compania Apple urmand a plati 15 dolari per modul 3D Touch pentru iPhone 8 in loc de 9 dolari, cat plateste acum.

Daca productia ecranului OLED pentru iPhone 8 este mai dificila, atunci este usor de inteles de ce fabricarea noului smartphone va incepe mult mai tarziu. Daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci iPhone 8 va ajunge pe pietele globale la minim 2 luni dupa ce iPhone 7S va fi lansat oficial de catre cei din Cupertino pentru noi.

“Touch panel maker TPH Holding will begin to supply thin film-based touch sensors for use in a new iPhone equipped with AMOLED display panels in the fourth quarter of 2017. As AMOLED panels should be matched with Out-Cell (add-on) touch solution, 3D Touch modules for use in the new iPhone equipped with AMOLED panels involves a more complicated manufacturing process and adoption of thin film-based touch sensors.”

De fiecare data cand Apple a facut schimbari majore pentru seria iPhone, au existat si probleme cu productia, iar lucrurile nu se vor schimba pentru iPhone 8. In aceasta idee, compania Apple va avea cantitati foarte limitate ale iPhone 8 in momentul lansarii, iar productia ar trebui sa inceapa si mult mai tarziu decat de obicei.

iphone 8 lansare iarna 2017