iPhone 8 concept – cea mai buna reprezentare a noului smartphone

iPhone 8 apare astazi intr-un nou concept care ne prezinta cel mai bine modul in care urmeaza sa arate viitorul smartphone al companiei Apple. Diverse zvonuri ne-au prezentat exact dispozitivul pe care il vedem in imaginile de mai jos, un iPhone 8 al carui ecran acopera aproape intregul panou frontal si care are o carcasa din sticla in locul celei de aluminiu.

Vorbim despre schimbari radicale pentru iPhone 8 pe care cei de la Apple ni le vor oferi anul acesta, iar conceptul de mai jos prezinta exact ceea ce ar trebui sa vedem. Intr-o oarecare masura el seamana cu design-ul folosit in Samsung Galaxy S8 si nu este exclus ca Apple sa foloseasca ceva similar in iPhone 8, chiar daca unele elemente ar putea fi diferite.

Puteti vedea ca vorbim despre un iPhone 8 cu ecran de 5.8 inch care are o portiune dedicata unui set de butoane virtuale pentru control, acestea putand fi afisate permanent, sau temporar. Apple va elimina butonul Home din iPhone 8 si va afisa butoane virtuale pe ecran, iar o portiune din acesta va fi dedicata doar afisarii acestor elemente.

Ca sa fiu complet sincer, nu m-as supara sa vad un iPhone 8 care va arata exact precum cel din imaginile de mai jos si cred ca multa lume se va bucura sa vada asa ceva pus la dispozitia lumii intregi.

iphone 8 concept real

iphone 8 concept real 1

iphone 8 concept real 2

iphone 8 concept real 3

iphone 8 concept real 4

iphone 8 concept real 5

iphone 8 concept real 7

iphone 8 concept real 9

iphone 8 concept real 8

iphone 8 concept real 10

iphone 8 concept real 11