iOS 10.3 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. In aceasta idee, doar cei care au instalat o versiune beta anterioara a iOS 10.3 pot instala si aceasta versiune beta 7, cei cu versiunea public beta trebuind sa astepte aparitia acesteia din urma.

Pentru iOS 10.3 beta 7, compania Apple anunta ca a imbunatatit doar experienta generala a sistemului de operare si a rezolvat unele buguri raportate de utilizatori. In aceasta idee, este putin probabil sa sesizati vreo schimbare vizibila in iOS 10.3 beta 7 fata de versiunile anterioarea, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva schimbat din acest punct de vedere.

Daca aveti instalata deja o alta versiune beta, NU public beta, a iOS 10.3 in terminalele voastre, atunci puteti folosi sistemul Software Update, Actualizare Software pentru a instala iOS 10.3 beta 7. Trebuie doar sa navigati in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa urmati pasii pentru a instala iOS 10.3 beta 7.

Separat de iOS 10.3 beta 7, compania Apple a mai lansat si macOS 10.12.4 beta 7.

ios 10.3 beta 7