Un iPhone 6 Plus a explodat intr-un service GSM

La doar cateva luni dupa ce am vazut un iPhone 7 explodat intr-un service GSM, iata ca astazi vedem un iPhone 6 Plus care trece printr-un incident similar. In clipul video de mai jos puteti vedea un terminal iPhone 6 Plus care explodeaza chiar in fata unui angajat al unui service GSM, in timp ce proprietarul sau il tinea in mana pentru a prezenta stricaciunile.

Vorbim despre un iPhone 6 Plus al carui ecran este complet crapat, cel mai probaibl in urma unui contact violent cu o suprafata dura. Explozia bateriei iPhone 6 Plus are loc in momentul in care posesorul terminalului apasa in diverse locatii ale acestuia, cel mai probabil strapungand bateria, care a inceput sa elibereze fum toxic din interiorul sau.

In acel moment terminalul iPhone 6 Plus este aruncat pe masa, ecranul desprinzandu-se de carcasa, in timp ce mult fum a inconjurat dispozitivul. Spre deosebire de alte situatii in care terminale iPhone au explodat, de aceasta data terminalul iPhone 6 Plus nu a avut o baterie defecta, ci una care a suferit un soc si a fost cel mai probabil strapunsa de proprietar.