WhatsApp readuce statusurile text pe iPhone

WhatsApp cedeaza in fata utilizatorilor si readuce posibilitatea de a seta statusuri text pe iPhone, confirmand astazi schimbarea in mod oficial.

WhatsApp a confirmat oficial in cursul zilei trecute faptul ca statusurile text pe care le-a eliminat acum cateva saptamani, vor reveni in aplicatia pentru iPhone si Android. WhatsApp a furat functia stories de la Snapchat pentru a le permite utilizatorilor sa-si impartaseasca momente din viata cu povesti pline de poze si imagini, ele fiind afisate temporar.

Utilizatorii WhatsApp n-au prea apreciat aceasta schimbare implementata de catre companie si au facut acest lucru cunoscut pe retelele de socializare. In fata unor utilizatori care nu-si doreau o functie stories in WhatsApp in locul celei pentru status, compania a inteles ca schimbarea nu trebuia implementata in acest mod si face o alta schimbare.

Mai exact, cei de la WhatsApp au anuntat printr-un comunicat de presa ca posibilitatea de a seta statusuri dor sub forma de text va reveni in aplicatia pentru iPhone. In versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android schimbarea este deja disponibila, insa in curand ea va fi oferita si public atat utilizatorilor Android, cat si celor care detin terminale iPhone.

WhatsApp readuce statusurile text pe iPhone

Optiunea de a seta statusuri text in WhatsApp a fost disponibila dintotdeauna in aplicatia pentru iPhone, insa dupa ani de zile compania s-a gandit sa fure o functie de la altcineva si sa ne-o bage pe gat. Daca in Instagram lucrurile au fost acceptate, in WhatsApp lumea nu-si dorea asa ceva, asa ca acum compania “da inapoi” si revine la ganduri mai bune.

Nu se stie cat va dura pana cand actualizarea pentru WhatsApp va fi lansata pentru Android si iPhone, insa lucrurile se vor schimba in curand. WhatsApp este de departe cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, iar utilizatorii par sa fie cei care controleaza modul in care sunt oferite schimbarile pentru ea.

“We heard from our users that people missed the ability to set a persistent text-only update in their profile, so we’ve integrated this feature into the ‘About’ section in profile settings. Now, the update will appear next to profile names anytime you view contacts, such as when creating a new chat or looking at Group info. At the same time, we’re continuing to build on the new Status feature that gives people fun and engaging ways to share photos, videos and GIFs with their friends and family throughout their day.”

Desi WhatsApp face parte din Facebook, spre deosebire de celelalte aplicatii ale companiei, in aceasta parerea utilizatorilor este luata in considerare. Functia stories a ajuns in multe aplicatii detinute de Facebook, dar WhatsApp este prima in care este facuta o schimbare de acest gen pentru a nu o mai baga pe gatul utilizatorilor.

whatsapp text status iphone