Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus – performantele prezentate de GeekBench

Samsung Galaxy S8 Plus – performantele prezentate de GeekBench

Samsung Galaxy S8 Plus are performantele dezvaluite intr-un nou test Geekbench, el fiind usor mai performant decat iPhone 7 Plus in unele privinte.

Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi intr-un test de performanta realizat cu ajutorul aplicatiei Geekbench pentru Android, performantele noului sau procesor fiind dezvaluite. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy S8 Plus este identificat dupa modelul SM-G955F, care este cunoscut de luni de zile ca fiind cel folosind pentru  acest smartphone.

In ceea ce priveste performantele, nu vorbim despre ceva necunoscut pentru Samsung Galaxy S8 Plus, un test similar de acum cateva saptamani prezentand acelasi lucru. Vorbim despre un scor de 1978 puncte in testul single-core si de 6375 puncte in testul multi-core, Samsung Galaxy S8 Plus fiind mai performant decat Samsung Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S8 Plus nu este mai performant decat iPhone 7 Plus in testul single-core, ci doar in cel multi-core, insa diferenta este variata in functie de test. In cel single-core iPhone 7 Plus are performante aproape duble, in timp ce in cel multi-core Samsung Galaxy S8 Plus are performante cu doar aproape 15% mai bune decat competitorul sau.

Samsung Galaxy S8 Plus – performantele prezentate de GeekBench

Samsung Galaxy S8 Plus va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 si Exnos 8895, ambele echipate cu procesoare care au 8 nuclee, insa aici vorbim cel mai probabil despre primul. Vorbim deasemenea despre versiunea occidentala a Samsung Galaxy S8 Plus, aceasta avand 4 GB RAM, spre deosebire de cea pentru China, care va avea 6 GB RAM.

In ciuda diferentelor, e putin probabil ca versiunea Samsung Galaxy S8 Plus pentru China sa fie cu mult mai performanta pentru ca nu se stie ce fel de RAM va fi utilizat. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8 Plus va fi marginal mai performant decat iPhone 7 Plus, dar numai in testele multi-core, iar in lumea reala diferentele ar putea fi inexistente.

Avand in vedere ca prezentarea Samsung Galaxy S8 Plus se apropie cu pasi repezi, probabil vom mai vedea multe teste similare in perioada urmatoare. Ele vor confirma ceea ce stim deja, ca Samsung Galaxy S8 Plus va fi mai performant decat alte smartphone-uri, dar nu cu mult si nu pentru o perioada lunga de timp, asa cum se intampla in mod obisnuit.

samsung galaxy s8 plus performante

 • Viorel Predatorul

  Mai contează testele sintetice la smartphone-uri de top? Diferențele între produse sunt insesizabile în utilizarea obișnuită…

 • Srb Srb

  Mizerie pt 2017. O sa va arate Apple cum merge treaba pt anul acesta probabil saptamana viitoare

 • radu

  @srb srb Se anunta ceva pt saptamana viitoare ? Event nu cred ca mai avem primavara asta…

 • Srb Srb

  da, se pare ca o sa fie o conferinta de presa si fac niste update’uri interne la anumite produse, posibil ipad si 12″ macbook(silent updates).. Event inca se poate sa existe in prima saptamana a lunii Aprilie

 • 2 conferinte pa 2 saptamani, pentru produse noi ? Care e sursa asta cu scenarii atat de extravagante ?

 • Srb Srb

  nu, am zis ca sapt viitoare se pot anunta printr-o mica conferinta de presa un silent update, si abia la inceputul lui Aprilie un event
  Asa au facut si anul trecut, au anuntat mic update la 12″ macbook si dupa aceea eventul. Sa vedem

 • radu

  Daca anunta ceva saptamana viitoare, nu va mai fi event. Sau va fi event si anunta totul in event. Oricum trebuie sa lanseze 10.3 si odata cu lansarea 10.3 ar trebui sa fie si eventul.

 • Florin

  Suspect de slabut, mai ales pe partea de single core unde se asteptau imbunatatiri maricele la exynos. Nu stiu ce sa zic. Poate o fi doar mai eficient si vom avea curent pt 2 zile? Spre asta cred ca se indreapta atentia acum. Autonomie buna. Performante sunt toate, chiar si cele din 2016.

 • V.P

  Cum sa fie mizerie desteptule ??

 • Srb Srb

  eu cred si sper ca saptamana viitoare vor anunta update’uri interne pt ipad 9.7″ si cel de 12.9″ si macbook 12″, iar pt event pastreaza ipad 10.5″ impreuna cu pencil 2 si posibil macuri noi gen imac etc (chit ca nu prea au existat zvonuri,ultimele fiind la sf anului trecut). Posibilitati sunt,vedem luni-marti

 • Srb Srb

  pana si fratele tau Florin e uimit cat de slabut e pt 2017

 • Viorel Predatorul

  Performanțele vor fi mărite atunci când va fi nevoie de performanțe mai bune. Până atubvi, orice plus peste necesar este un consum inutil de resurse, în special de baterie.
  Când jocurile vor rula sacadat, DA: va fi nevoie de mai multă performanță, dar până atunci nu.

 • V.P

  Pentru 2017 e cel mai tare procesor , in testul GeekBench scoate 6370 puncte multicore ceea ce pozitioneaza Exynos-ul 8895 in fruntea clasamentului

 • Srb Srb

  Prea slab. Vine acum,saptamana viitoare A10X, sa te tii de chiloti !!

 • V.P

  Am citit eu cu ce vine Apple saptamana viitoare , nimic fantastic .

 • Srb Srb

  asta e parerea ta de samsonist, dar A10X va fi peste A10 si peste orice altceva…deci samsung face ceva cu care vine pe piata in Aprilie ce deja este depasit. Mizerie,zici samsung s8 sau s6edge zici aceeasi mizerie