GMail reda atasamentele video in browser

GMail, unul dintre cele mai folosite servicii de email de pe planeta, a anuntat astazi o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii care-i folosesc serviciile. Mai exact, incepand de astazi toti utilizatorii care primesc clipuri video ca atasamente prin GMail vor putea sa le vada direct in browser si in casuta de email, in loc sa le descarce in prealabil in calculatoare.

Pana acum GMail forta utilizatorii sa descarce orice fel de atasamente video pentru a le putea vedea, insa incepand de astazi lucrurile se schimba radical. Desi atasamentele video vor putea fi descarcate in continuare de catre utilizatori, ocuparea de spatiu inutil pe medile de stocare nu va mai fi obligatorie pentru a vizualiza clipurile video atasate la email-uri.

Conform celor de la GMail, un player video similar celui al YouTube va fi deschis pentru a reda orice fel de atasamente trimise catre noi prin email. Avand in vedere ca vorbim despre un player video, clipurile pot fi revazute oricand dorim noi, deci nu trebuie sa va temeti ca-l veti reda o singura data din GMail si dupa aceea va trebui sa il descarcati in calculator pentru o revizualizare.

GMail sustine ca aceasta noua functie va deveni disponibila in diverse zone de pe glob in decursul a 15 zile, asa ca e putin probabil sa o vedeti chiar acum. Problema cu noua functie GMail, desi este utila, sta in faptul ca filmele pot avea maxim 50 MB, deci durata foarte redusa si calitate foarte slaba, altfel vor fi trimise ca fisiere ce trebuie descarcate.

gmail atasamente video