Samsung Galaxy S8 violet – prima imagine

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o noua imagine care demonstreaza culoarea violet pe care compania Samsung urmeaza sa o ofere.

Samsung Galaxy S8 violet apare astazi intr-o prima imagine, aceasta culoare fiind zvonita inca de acum cateva saptamani ca fiind folosita pentru terminal. Am auzit in diverse randuri ca Samsung Galaxy S8 va fi vandut de catre compania Samsung intr-o culoare violet similara celei a orhideei, iar acum vedem ce ar fi ales coreenii pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi vandute in aceasta culoare violet de catre compania Samsung, asa ca nu vorbim despre vreo diferentiere intre ele. Samsung a mai folosit variatii ale violetului in diverse smartphone-uri, insa aceasta nuanta pentru Samsung Galaxy S8 este diferita fata de ceea ce am vazut pana acum.

Stim ca Samsung are obiceiul de a-si vinde smartphone-uri in culori dintre cele mai variate, iar pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu va face ceva diferit. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi disponibile in culori cat mai variate si mai colorate pentru a atrage interesul a cat mai multor clienti globali.

Samsung Galaxy S8 violet apare in prima imagine

Samsung Galaxy S8 in culoarea violet nu arata chiar atat de bine precum s-ar crede, combinatia nefiind una chiat atat de grozava, avand in vedere noul design. Nici aceasta nuanta a violet nu este una chiar atat de interesanta pentru Samsung Galaxy S8, insa probabil in realitate dispozitivul va arata ceva mai bine decat il vedem in aceste imagini aparute azi.

Samsung Galaxy S8 in versiunea jet black, sau midnight black, arata cel mai bine in versiunea cu acest design nou, iar aceste imagini confirma totul. Am spus-o si repet, cred ca versiunea jet black, midnight black, a Samsung Galaxy S8 se va vinde cel mai bine dintre toate pentru ca arata cel mai bine dintre toate cele ce vor fi oferite.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate in cadrul unei conferinte care va avea loc la New York pe data de 29 martie. Lansarea Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba loc in aprilie, asa ca acum va intreb ce parere aveti despre aceasta noua culoare care va concura cu jet black-ul iPhone 7.

samsung galaxy s8 violet

samsung galaxy s8 violet 1

samsung galaxy s8 violet 2

samsung galaxy s8 violet 3

53 COMENTARII

  1. Oribil spatele cu atatea pe el…in fata arata oribil pe culori deschise cu 100 de senzori…deci ca sa aarate cat de cat bine trebuie sa il iei pe negru

  2. Te bucuri de weekend? Te cred și eu… Pe la liceu sigur duci o viață grea și cum vine weekendul respiri ușurat, știind că nu te mai dau colegii cu capu de tablă 2 zile.

    În locul tău m-aș sinucide… Nici srb nu te bagă în seamă.

  3. De câte ori apare un articol despre Samsung S8, trepădușii intră în fibrilație, și se jură că nu le place. Își arată frustrarea, fără să îi întrebe nimeni nimic.
    Dacă tot nu vă interesează, de ce mai faceți atâta efort să citiți articolul, să comentați? Triști oameni…

  4. Exact, dacă tot nu le place ce cauta aici?
    Culmea ei întra și comentează masiv la Samsung unde zic ei ca nu le place, dar la articolele Apple unde teoretic le place, nu comentează, mai și fug când apare o știre proasta despre Apple

  5. Nu arata rău deloc, dar nici extraordinar cu noua culoare
    In alte imagini am văzut ca terminalul era aproape violet nu doar spatele

  6. Probabil prin prisma formei, ca amplasarea e chiar excelenta
    E mult mai naturala mișcarea de deblocare pe spatele terminalului decât prin fata

  7. Sunt acri strugurii ăia! Ba chiar acid de acri! Dacă nu le-ar păsa, nici nu s-ar obosi să măi citească articolul, darămite să mai și comenteze.
    Pe mine nu mă interesează ce performanțe are dacia Papuc, pentru că nu îmi voi cumpăra niciodată dacia Papuc.

  8. Mai copiatori ca apple nu exista..apple a copiat si calitatea chiezariilor de 100 euro.material de coca cola versus aluminium aeronautic .asta spune tot de apple..

  9. nu mai suferi atat..daca nu stiai machetele se pot construi la scara 1:1 si sa fie identice fara electronica.deci chiar daca este macheta produsul original va arata tot la fel

  10. Și toate articolele despre iPhone de ce le mai citiți și pe deasupra mai și comentați și tu și George89 dacă nu va pasă???
    De ce va mai obosiți sa citiți articolele despre iPhone si pe deasupra sa mai și comentați la ele?
    Făcând o analogie cu Dacia Papuc din exemplul tău,de ce te interesează pe tine și pe mulți alții de pe acest site ce performante are iPhone dacă oricum nu o sa va cumparati niciodată așa ceva?
    Eu nu am intrat in viața mea pe un site/forum android pt ca niciodată nu m-a interesat sa-mi cumpăr unul,dacă va fi cazul fii sigur ca voi intra sa ma familiarizez cu el.
    Și te-as ruga sa nu-mi vi cu stereotipuri de genul “eu intru unde vreau,nu-mi spui tu unde am voie sau nu”,te știu mult mai deștept decât atât.

  11. Pe mine nu ma intereseaza performantele iPhone-ului, ba chiar sunt de parere ca performantele smarphone-urilor din ziua de azi sunt arhisuficiente. Eu comentez la comentariile unora ca Srb, TamBourinul, iTu, si altii care ma pun pe mine intr-o oala cu saracii, cu fraierii, etc.

    Nu cred ca ai citit tu vreodata comentarii de-ale mele despre iPhone sa spun ca este o mizerie, ca este neinteresant si ca va lua fum de la X sau Y. Cand vei citi asemenea comentarii, chiar te rog sa imi atragi atentia.
    Nu cred ca ai citit vreodata comentarii malitioase din partea mea, initiate fara nicio provocare.
    Asa cum am scris, eu dau raspunsuri unor troli, dar imi pastrez rationamentul obiectiv, si nu de putine ori am fost de parere ca ceea ce prezinta iPhone este superb, ca este un terminal reusit, etc.

  12. Ai văzut tu ca Viorel, V.P sau eu suntem ipocriți când comentam?
    Am spus eu sau Viorel ca nu ne pasa de lumea Apple având în vedere ca am fost/suntem utilizatori de produse Apple?
    Mai și minți în nesimțire ca nu ai întrat pe site/forum android, mai mult de atât ai și comentat, rar într-adevăr, dar ai comentat 100%
    Asa ca terminalul cu pledoaria asta ca numai fanii Apple se bat în piept de orice non Apple

  13. Elegant, toti producătorii de smartphone uri ar trebui sa lanseze smartphone uri cu culoarea albastru închis…. E superb pe aceasta culoare

  14. Daca ma crezi bine,daca nu asta e,n-am cum sa te conving ca nu am intrat pe site-uri gen androidcentral,androidauthority sau care or mai fi special pt utilizatorii de android. Am intrat pe cele gen gsmarena,phonearena cand am vrut sa citesc review-uri la diferite telefoane ,comparatii,etc.
    Cand citeam eu review-urile lui Eldar Murtazin nici nu exista Iphone.