Samsung Galaxy S8 – denumirea noului jet black

Samsung Galaxy S8 jet black va avea de fapt denumirea midnight black aleasa de catre compania Samsung pentru noua culoare neagra.

Samsung Galaxy S8 va fi vandut de catre compania Samsung si intr-o versiune jet black, similara cu cea din iPhone 7, dar si cu cea din Samsung Galaxy S7, care a preluat-o mai tarziu. Desi cei de la Apple au “inventat” expresia jet black pentru iPhone 7, in cazul Samsung Galaxy S8 vorbim despre o noua denumire de marketing folosita.

Mai exact, pentru Samsung Galaxy S8 va fi folosita denumirea “midnight black” pentru modelul jet black, cei de la Samsung incercand sa se diferentieze de Apple. Desi denumirea culorii va fi diferita in Samsung Galaxy S8 fata de iPhone 7 si Samsung Galaxy S7, in realitate vorbim despre o culoare care este la fel de stralucitoare.

Foarte multa lume iubeste culoarea jet black a iPhone 7, iar in cazul Samsung Galaxy S8 sunt sigur ca lucrurile vor fi la fel, pentru ca terminalul arata foarte bine. Ca sa fiu complet sincer, as face un pariu ca Samsung Galaxy S8 midnight black va fi si cel mai cumparat dintre toate modelele, dar asta ramane de vazut daca vom afla.

Samsung Galaxy S8 – denumirea noului jet black

Separat de culoarea midnight black pentru Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung vor folosi denumirile coral blue, orchid gray si arctic silver pentru terminal. Unele dintre aceste culori sunt folosite si in alte modele de smartphone-uri Samsung, asa ca utilizarea lor pentru Samsung Galaxy S8 nu este o surpriza din vreun punct de vedere.

Spre deosebire de seria iPhone 7, seria Samsung Galaxy S8 va fi vanduta de catre compania Samsung in nu mai putin de 7 culori, pentru a exista cat mai multe posibilitati de a alege ceea ce iti doresti. Fiecare culoare este gandita pentru clienti barbati si femei ai Samsung Galaxy S8, cam asa cum a gandit Apple cu seria iPhone 5C.

Samsung Galaxy S8 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant din toate punctele de vedere, interesul pentru el fiind foarte ridicat. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care va fi organizata in New York pe data de 29 martie, lansarea oficiala urmand a avea loc in aprilie.

samsung galaxy s8 jet black midnight black