iPhone 7 – probleme cu camera in iOS 10.3

iPhone 7 are probleme cu camera in iOS 10.3, iar clipul video de mai jos ne arata ca utilizarea aplicatiei Camera a sistemului de operare nu ofera o experienta prea placuta. Vorbim despre o versiune beta a iOS 10.3 pe care este demonstrata problema, insa atat in cazul iPhone 7, cat si in cazul altor modele, problema aceasta exista si in versiunile stabile.

Ea nu se manifesta foarte des, insa am intalnit-o pe iPhone 7 Plus de multe ori si in versiunile anterioare ale iOS 10, nu doar in iOS 10.3. Problema se manifesta exact precum in clip, camera blocandu-se fie ca o accesati direct din ecranul principal de aplicatii al iOS, fie ca o accesati din ecranul de blocare, deci nu exista ceva ce poate fi repetat.

Problema cu blocarea camerei iPhone apare aleator in timpul folosirii iPhone, si nu doar a iPhone 7, multa lume plangandu-se din septembrie si pana acum despre ea. O rezolvare permanenta pentru aceasta problema nu exista, inchiderea si redeschiderea camerei aducand temporar lucrurile la normal, uneori repornirea terminalelor fiind necesara.