Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini, iata si preturile

Samsung Galaxy S8 funcitonal in culoare argintie si albastra este prezentat din nou in imagini care ne arata ecranul si interfata unor aplicatii.

Samsung Galaxy S8 pornit si functional apare astazi intr-o noua serie de imagini menite sa ne arate o parte din interfata si ecranul viitorului smartphone al coreenilor. In imaginile de mai jos veti vedea un Samsung Galaxy S8 argintiu si unul albastru, ambele avand aplicate folii care ar trebui sa proteze ecranul impotriva accidentelor.

Aceasta nu este prima oara cand vedem terminale Samsung Galaxy S8 pornite si functionale in poze, cateva clipuri video aparand deasemenea saptamanile trecute. Separat de ecranul de blocare al Samsung Galaxy S8, vedem acum si doua aplicatii pe care terminalele le ruleaza special pentru a ne arata cat de intins este ecranul pe intregul panou frontal al dispozitivului.

Stim deja ca ecranul Samsung Galaxy S8 se intinde intre marginile superioara si inferiora ale carcasei, aceste imagini aratand foarte bine ceea ce va oferi compania Samsung. Totusi, imaginile cu acest Samsung Galaxy S8 argintiu ne arata din nou ca versiunea neagra este mult mai eleganta decat oricare alta pe care o vor oferi coreenii.

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini, iata si preturile

In ceea ce priveste preturile Samsung Galaxy S8, o sursa asiatica vine sa confirme cele spuse ieri de catre celebrul evleaks in legatura cu banii ce vor fi perceputi de catre Samsung. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa coste 800 de euro in momentul lansarii, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus ar urma sa coste 900 de euro, mai mult decat iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Diferenta fata de produsele Apple va fi de aproximativ 40 de euro, deci Samsung Galaxy S8 nu va fi cu mult mai scump, desi va oferi un ecran cu mult mai mare. Desigur ca si Apple va lansa iPhone 8 anul acesta, insa fata de Samsung Galaxy S8, noul terminal ar putea fi cu peste 100 de euro mai scump, dar nimic nu este sigur deocamdata.

Prezentarea Samsung Galaxy S8 va fi pe 29 martie, deci vom avea putin de asteptat pana cand vom afla toate detaliile noului produs Samsung. Atunci vom vedea si daca preturile Samsung Galaxy S8 sunt cele pe care diverse zvonuri le-au prezentat pana in prezent, insa lansarea din 21 aprilie va confirma toate detaliil acestea.

Samsung Galaxy S8 argintiu functional

Samsung Galaxy S8 argintiu functional 1

Samsung Galaxy S8 argintiu functional 1

Samsung Galaxy S8 albastru functional