Un barbat a decedat incarcand un iPhone cand facea baie

Un barbat din Marea Britanie a decedat recent dupa ce a incercat sa-si incarce terminalul iPhone cand facea baie, decizia fiind demna de o lectie in ceea ce nu trebuie sa facem in viata. Conform sotiei barbatului, acesta a introdus un prelungitor in priza pe care o avea in baie, in acel prelungitor a introdus incarcatorul de la iPhone, iar cablul ar fi luat cumva contact cu apa.

Aceasta decizie faorte proasta si de evitat, a dus la electrocutarea barbatului care si-a pierdut viata, el avand arsuri severe in zona pieptului. Modul exact in care a avut loc incidentul nu este cunoscut, insa politia sustine ca prelungitorul era plasat langa cada, deci probaibl unul dintre aceste elemente a luat contact cu apa in care se afla barbatul.

Separat de piept, el a suferit arsuri si in alte zone ale corpului, lucru normal din moment ce electricitatea a fost foarte usor raspandita prin apa din cada. Acesta este primul caz in care un barbat isi pierde viata din cauza neglijentei si a dorintei acerbe de a folosi un smartphone in timp ce face baie, dar probabil nu va fi ultimul.

Spiritul de conservare al unora ar trebui sa le dea de inteles ca electricitatea si apa nu pot fi combinate fara rezultate tragice. Daca pe viitor veti avea dorinta de a face ceva similar, chiar si cu baterii externe de capacitate mare, va recomand sa va treziti neuronii adormiti si sa va ganditi la ce fel de efecte tragice ar putea exista.

“We found an iPhone plugged into the extension cable and then the charger element in the bath. The extension cable was on the floor and it appeared as though he had his phone charger on his chest and the part between the phone charger and the cable had made contact with the water.”

iphone incarcare deces cada