Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7 si Galaxy S7

Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7 si Galaxy S7

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta cu iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 Edge pentru a vedea dimensiunile lor.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta cu iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 Edge, iar mai jos puteti vedea cele doua imagini cu pricina. E putin probabil sa vorbim despre un terminal real dupa culoarea pe care o are partea frontala, insa chiar si asa, aceasta bucata de plastic are dimensiunile unui Samsung Galaxy S8 real.

In aceasta idee, putem vedea care vor fi diferentele in dimensiuni intre Samsung Galaxy S8, iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 Edge. Samsung Galaxy S8 va fi mai mic decat Samsung Galaxy S7 Edge, desi are un ecran cu 0.6 inch mai mare, insa va fi usor mai inalt decat iPhone 7, diferenta intre ecrane fiind aici de 1.1 inch.

Compania Samsung a reusit sa realizeze ceva cu adevarat remarcabil in cazul Samsung Galaxy S8, iar asta pentru ca ecranul foarte mare a fost “inghesuit” intr-o carcasa foarte mica. Diferenta dintre Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S7 le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de mai mult spatiu pentru a vedea informatiile din aplicatii.

Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7 si Galaxy S7

Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie totusi mai mare decat iPhone 8, in baza acestei imagini, deoarece viitorul smartphone va avea dimensunile iPhone 7. Ecranul sau de 5.8 inch va fi la fel de mare precum cel al Samsung Galaxy S8, dar introdus intr-o carcasa ceva mai mica, iar daca asta se va realiza, atunci Apple va trebui laudata.

Am vazut foarte multe imagini cu Samsung Galaxy S8 reale si prototipuri, iar de fiecare data trebuie remarcat modul in care Samsung a facut aceasta schimbare. Nu este usor sa faci un Samsung Galaxy S8 care sa aiba un ecran atat de mare si in care sa nu se mai regaseasca un buton Home in panoul frontal, ci in carcasa.

In China exista foarte multe obiecte de acest gen care seamana cu Samsung Galaxy S8, ele avand preturi de vanzare infime. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania Samsung pe data de 29 martie, lansarea oficiala urmand a avea loc pe 21 aprilie, sau cel tarziu pe data de 28 aprilie.

samsung galaxy s8 comparatie iphone 7

samsung galaxy s8 comparatie iphone 7 1

 • badmad

  3 bucati de caramida🤣

 • Srb Srb

  deci dimensiunile S8 sunt cam la fel cu cele de s7 edge…deci S8+ clar nu va vea 152mm cum se dadeau mari matematicieni dar putin orbi pe aici. Pacat daca pastrau 5.5″ si 5.7″ si le faceau si mai conpacte era muult mai bine

 • Hmm

  Compacte. Istetule

 • Srb Srb

  exact

 • George89

  Este bine ca în lumea android se merge pe cât mai compact posibil și tot odată cu display uri cât mai mari
  Îmi place ce a făcut Samsung cu S8 faptul ca a eliminat butonul home și cele capacitive (ceea ce trebuia demult) făcând loc unui display mai mare… Ma bucur ca au renunțat și la display ul plat în favoarea celui Dual Edge

 • Mr. Tambourine Man

  Irelevant

 • Dani

  inca ma minunez vazand ce borduri are iphone 7… adica mie mi se parea ca s7 edge are borduri imense sus si jos… ei bine iphone 7 le are mai mari plus ca are borduri si pe lateral =))

 • cuesnecenzurat

  se pare ca Videanu a pus borduri peste TOT :))

 • ibadea

  Uhm, urat e 7 pe langa S8, dar si mai urat e S8 pe langa S7. Acum daca ma gandesc la S8 nici nu trebuia sa ii mai puna margini sus si jos, il faceau display complet si atunci era de nota 10

 • George89

  Asta o sa urmeze mai încolo, când Samsung o sa ajungă la un body ratio de 100%, momentan a ajuns la 83%
  S8 e chiar un terminal superb, experienta de utilizare o sa fie fantastica

 • Viorel

  Normal că e irelevant, un fan Apple ca DUMBourine acceptă un telefon nefuncțional. Doar să fie iphone, restul nu mai contează.

 • Raven Ridge

  ce invechit arata iphone 7.