Apple scoate din vanzare iPad Mini 2, vinde nou huse pentru iPhone

Printre toate schimbarile facute astazi de catre compania Apple pentru linia sa de produse regasim si doua destul de interesante si cu un impact mediu. Vorbim despre scoaterea din vanzare a tabletei iPad Mini 2, cei de la Apple considerand ca ea si-a indeplinit scopul existentei pe acest pamant si a decis sa nu o mai vanda in magazinele sale.

iPad Mini 2 a fost lansata in 2013 de catre compania Apple, iar pana recent era cea mai ieftina tableta iPad, cu un pret de vanzare de 269 de dolari in SUA. Incepand de astazi, noua tableta iPad 2017 este cea mai ieftina, cu un pret de 329 de dolari, diferenta justificand pe deplin experienta pe care o ofera cele doua tipuri de tablete iPad.

Separat, compania Apple a lansat 6 noi carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele fiind disponibile in culorile pe care le vedeti in imaginea de mai jos. Culorile sunt impartite intre carcasele din silicon si cele din piele, astfel ca noii clienti ai companiei Apple au de unde alege exact ceea ce doresc pentru a-si proteja terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Cu aceste noi carcase, compania Apple vinde in momentul de fata carcase de silicon in 12 culori si carcase din piele in 10 culori, astfel ca exista suficiente optiuni pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

carcase iphone 7